Μέσα από ένα εκτεταµένο διεθνές δίκτυο, την τεχνογνωσία που κατέχει, και τις υπηρεσίες υψίστης ποιότητας που προσφέρει στους πελάτες της
 
Η  ΕΥ κατέχει ηγετική θέση ανά το παγκόσµιο στην παροχή ελεγκτικών, φορολογικών, συµβουλευτικών και χρηµατοοικονοµικών συµβουλευτικών υπηρεσιών, µε πέραν των 280.000 εργαζοµένων σε περισσότερες από 150 χώρες. Όλες οι ενέργειες και οι δραστηριότητες της ΕΥ φιλτράρονται και καθοδηγούνται µέσα από ένα ενιαίο σκοπό: την οικοδόµηση ενός κόσµου που λειτουργεί καλύτερα!
 
Μέσω του εκτεταµένου διεθνούς δικτύου της και της τεχνογνωσίας που κατέχει, η ΕΥ είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψίστης ποιότητας στους πελάτες της. Συνεργάζεται µε επιχειρήσεις, επιχειρηµατίες και κυβερνήσεις ανά τον κόσµο για την επίλυση των πιο δύσκολων προβληµάτων που αντιµετωπίζουν, τη διαχείριση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται. Οι γνώσεις και οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει συµβάλλουν στην οικοδόµηση εµπιστοσύνης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές και οικονοµίες.
 
Επιπλέον, η ΕΥ στηρίζει τους ανθρώπους της βοηθώντας τους να αξιοποιούν στο µέγιστο βαθµό τις δυνατότητές τους.  Φιλοδοξεί να προσελκύει τους πιο αξιόλογους επαγγελµατίες και να αναδεικνύει αυριανούς ηγέτες, που θα υπηρετούν την τοπική οικονοµία και την παγκόσµια αγορά.
 
Με περισσότερα από 80 χρόνια επιτυχηµένης δραστηριότητας, η ΕΥ Κύπρου αριθµεί σήµερα γύρω στα 380 άτοµα και κατέχει κορυφαία θέση στον τοµέα των επαγγελµατικών υπηρεσιών. Λειτουργεί ως έµπιστος συνεργάτης και ελεγκτής για ένα ευρύ φάσµα πελατών, από ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις, δηµόσιες εταιρείες και µεγάλους πολυεθνικούς οργανισµούς. Δραστηριοποιείται µέσω των γραφείων της σε Λευκωσία και Λεµεσό και είναι µέρος της περιοχής του CESA που περιλαµβάνει την Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία και αποτελείται από 31 χώρες. Στο πλαίσιο της δοµής αυτής, η ΕΥ Κύπρου έχει ανά πάσα στιγµή πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της ΕΥ και τη δυνατότητα αξιοποίησης εµπειρογνωµόνων σε όλους τους τοµείς της οικονοµίας.
 
Υπηρεσίες Διασφάλισης
 
-Έλεγχος και άλλες εκθέσεις βεβαίωσης
 
-Χρηµατοοικονοµικές – Λογιστικές Συµβουλευτικές Υπηρεσίες (FAAS)
 
-Διερεύνηση Οικονοµικής Απάτης και Εταιρικών Αντιδικιών
 
-Υπηρεσίες Κλιµατικής Αλλαγής και Βιωσιµότητας
 
Φορολογικές Υπηρεσίες
 
-Φορολογικές Υπηρεσίες προς Εταιρείες
 
-Έµµεση Φορολογία
 
-Διεθνείς Φορολογικές Υπηρεσίες
 
-Φορολογία Συναλλαγών
 
-Συµβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρωπίνου Δυναµικού
 
-Υπηρεσίες Φορολογικής Συµµόρφωσης
 
-Νοµικές Υπηρεσίες (Προύντζος & Προύντζος ΔΕΠΕ)
 
Συµβουλευτικές Υπηρεσίες
 
-Υπηρεσίες Βελτίωσης Επιδόσεων (περιλ. Τεχνολογίες Πληροφορικής, Πελάτες, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Λειτουργίες, Χρηµατοδότηση και Στρατηγική)
 
-Υπηρεσίες Αξιολόγησης Κινδύνου (περιλ. Επιχειρησιακό Ρίσκο, Αναλογιστικές Υπηρεσίες, Μετασχηµατιστικό Ρίσκο, Κυβερνοασφάλεια, Διαχείριση Κινδύνων Χρηµατοοικονοµικών Υπηρεσιών)
 
Χρηµατοοικονοµικές Συµβουλευτικές Υπηρεσίες
 
-Αποτιµήσεις Εταιρειών και Μελέτες Βιωσιµότητας
 
-Αναδιαρθρώσεις Εταιρειών
 
-Υποστήριξη Συναλλαγών (περιλ. Μελετών Οικονοµικής Επισκόπησης)
 
-Συγχωνεύσεις και Εξαγορές (περιλ. Αρχικών Δηµόσιων Προσφορών)
 
-Υπηρεσίες Χρηµατοδότησης Επιχειρήσεων