Μάριος Πελεκάνος, Σάβια Ορφανίδου, και Γιώργος Κάρουλλας είναι τα πρόσωπα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις θέσεις των αντιπροέδρων του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης έλαβαν:

Πελεκάνος Μάριος: 9.455

Ορφανίδου Σάβια: 7.884

Κάρουλας Γιώργος: 7.327

Σε δηλώσεις του ο Μάριος Πελεκάνος ανέφερε πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι ένας και αδιέγερτος. Αυτό αποδείξαμε και σήμερα». Την ίδια ώρα ευχαρίστησε όλους όσοι κατήλθαν στις κάλπες, όσοι τον ψήφισαν αλλά και όσοι όχι. «Συνεχίζουμε με στόχους, με όραμα, με πρόγραμμα για να οδηγήσουμε την χώρα και τον τόπο σε ακόμα καλύτερες μέρες».

Από πλευρά της η Σάβια Ορφανίδου δήλωσε πως «η παράταξη μας σήμερα έχει γυρίσει σελίδα. Μια σελίδα η οποία θα γραφτεί με τις πιο λαμπρές προοπτικές για να πάρουμε μπροστά τον Δημοκρατικό Συναγερμό, να τον ισχυροποιήσουμε, να τον δυναμώσουμε, να τον ενώσουμε».

Τέλος ο Γιώργος Κάρουλας ανέφερε στις δικές του δηλώσεις πως «σήμερα στον Δημοκρατικό Συναγερμό ζήσαμε μια μέρα Δημοκρατίας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουμε έχοντας όραμα, στόχους και όρεξη για δουλειά. Γυρίζουμε σελίδα ενωμένοι για ένα ισχυρό ΔΗΣΥ, που υπεύθυνα και σοβαρά να οδηγεί τον τόπο στην ανάπτυξη και τη ευημερία».