Δεν πρόκειται να αναλάβει τελικά τη θέση της εκτελεστικής διευθύντριας του ΔΗΣΥ η Νατάσα Πηλείδου, καθώς, όπως ανέφερε στο philenews, πρόκειται για ένα διεκπεραιωτικό – τεχνοκρατικό ρόλο, χωρίς πολιτική χροιά, οι αρμοδιότητές του οποίου, όπως έχει διαπιστώσει, μπορούν να υπερκαλυφθούν από άλλα πρόσωπα εντός του κόμματος.

Μιλώντας στο philenews, η κ. Πηλείδου επισήμανε ότι το προηγούμενο διάστημα παρίστατο στην Πινδάρου εθελοντικά, προκειμένου να συμβάλει στην αναδιοργάνωση του κόμματος μετά τις Προεδρικές εκλογές, μια διαδικασία η οποία έχει ολοκληρωθεί.

 Σημείωσε ακόμη ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι, ιδιαίτερα μέσα από τις αρμοδιότητες του Aναπληρωτή Προέδρου του κόμματος, ενώ έχει προχωρήσει και η πρόσληψη του νέου Οικονομικού Διευθυντή, που θα αναλάβει καθήκοντα 1η Ιουλίου και ως εκ τούτου όλα κυλούν ομαλά.

Η κ. Πηλείδου υποστήριξε ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την ηγεσία του κόμματος και τόνισε ότι προτίθεται όποτε χρειαστεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της, αλλά ξεκαθάρισε την ίδια ώρα ότι δεν ενδιαφέρεται για ανάληψη κάποιου έμμισθου ρόλου εντός του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι προσανατολίζεται στην παρούσα φάση προς τον ιδιωτικό τομέα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για ανάληψη θέσης πολιτικής φύσης στο μέλλον.