Με το βραβείο «Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου» σε δύο κατηγορίες έχει βραβευθεί η Κισσόνεργα από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ). 
 
Στον σχετικό διαγωνισμό και αξιολόγηση που έγινε από την  Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, η Κισσόνεργα έλαβε το βραβείο «Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου» σε δύο κατηγορίες: Διαχείριση Αποβλήτων  για το έργο «1η Κοινότητα στην Ανακύκλωση» και Αειφόρος Ενεργειακή Κατανάλωση  για το έργο «1η Κοινότητα στην εφαρμογή σχεδίου εξοικονόμησης ενέργειας στον οδικό φωτισμό (φώτα LED)».
 
Η βράβευση της Κισσόνεργας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοση του Βραβείου και της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον  Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.  
 
Ο κοινοτάρχης, Γιώργος Στυλιανού, δήλωσε ότι η βράβευση της Κισσόνεργας ως «Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου» είναι πολύ τιμητική για την κοινότητα και τους δημότες της, αφού αποτελεί αποτέλεσμα στοχευόμενων πολιτικών και  συντονισμένων προσπαθειών διαφώτισης  που εφαρμόζει το Κοινοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια.  
 
«Αυτοί που αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια είναι οι Κισσονεργίτες, οι οποίοι ανταποκριθήκαν θετικά στα καλέσματα και στις πράσινες πολιτικές που εφαρμόζει το Συμβούλιο ειδικά σε ότι αφορά το θέμα της ανακύκλωσης όπου για χρόνια η Κισσόνεργα διατηρεί την πρωτιά σε αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών ανά κάτοικο», κατέληξε.