Αθωώθηκε και απαλλάχθηκε από τις 12 κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο 55χρονος καρδιολόγος στη Λάρνακα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε δύο ασθενείς του, οι οποίοι τελικά προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και απεβίωσαν.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αποφάνθηκε πως η ενώπιον του μαρτυρία δεν ήταν επαρκής και αθώωσε τον καρδιολόγο. Σύμφωνα με την απόφαση η Κατηγορούσα Αρχή απέτυχε να αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον του γιατρού και τον βασικό ισχυρισμό πως εξέδωσε πιστοποιητικό εμβολιασμού στα δύο πρόσωπα ενώ στην πραγματικότητα δεν τα εμβολίασε.

Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Αναστάσιος Μυλωνάς&ΣΙΑ ΔΕΠΕ αναφέρει πως ο γιατρός εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Κυπριακή Δικαιοσύνη και αναμένει την άμεση επαναφορά σε ισχύ της σύμβασης του με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας ώστε να μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του.

Υπενθυμίζεται πως με ενδιάμεση απόφασή του το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αποφάσισε πως δεν μπορεί να επιτρέψει την κατάθεση εξ’ ακοής μαρτυρίας από τους δύο αποβιώσαντες.