Προβληματίζομαι να ξαναπάω στο γήπεδο, δηλώνει στο philenews podcast ο γιατρός Γιάννης Τσαγγαρίδης, ένας εκ των υγιών οπαδών της ομάδας του Απόλλωνα, ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας της ρίψης φωτοβολίδας μερικά εκατοστά από το κοριτσάκι που βρισκόταν με τη μητέρα του στην κερκίδα και η φωτογραφία τους κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Επικράτησε φόβος, περιγράφει ο γιατρός, τονίζοντας ότι, η κατάσταση μύριζε μπαρούτι μέρες. Αυτό που συνέβη στο στάδιο Αlpha Mega, δεν έχει προηγούμενο σημειώνει καλώντας τις Αρχές στο «και πέντε» της κατάστασης, να προχωρήσουν σε μέτρα καταστολής, γιατί στο τέλος τιμωρούνται οι αγνοί φίλαθλοι.

Τα αυτιά των οργανωμένων οπαδών είναι κλειστά εδώ και καιρό, συμπληρώνει ο κύρος Τσαγγαρίδης, περιγράφοντας την παρουσία τους στο γήπεδο, στο οποίο δεν παρακολουθούν καν τον αγώνα, αφού πολλές φορές έχουν γυρισμένη την πλάτη. Είναι άξιο απορίας καταλήγει πως βρέθηκαν τόσες κροτίδες, αλλά και φωτοβολίδες στο στάδιο, σε ένα αγώνα που κρίθηκε υψηλού κινδύνου  και λήφθηκαν επιπρόσθετα μέτρα από την αστυνομία.