Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 26 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα υπόθεσης κατοχής κάνναβης βάρους 2 κιλών και 503 γραμμαρίων και ρητίνης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 777 γραμμαρίων, που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, τον περασμένο Μάρτιο, στη Λάρνακα.

Παράλληλα χθες, στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων, διενήργησαν επιχείρηση έρευνας στην κατοικία άντρα ηλικίας 48 ετών, στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων, όπου εντόπισαν ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους μισού κιλού περίπου, αριθμό αρχαιοτήτων, και χρηματικό ποσό πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του 48χρονου υπόπτου.

Την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών διερευνά το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα, που έχει ήδη προχωρήσει σε καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση ενώπιον Δικαστηρίου, με κατηγορούμενο άλλο ένα πρόσωπο, άντρα ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ στις 25 Μαρτίου, 2023, όταν μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, ανευρέθηκαν οι ποσότητες φυτικής ύλης κάνναβης 2 κιλών και 503 γραμμαρίων και ρητίνης κάνναβης ενός κιλού και 777 γραμμαρίων, και ίχνη κοκαΐνης. Ο 37χρονος παραμένει υπό κράτηση ως υπόδικος, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, για τους σκοπούς εκδίκασης της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.