• Η Unicars διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών, plug-in αλλά και συμβατικών αυτοκινήτων. Με την τεχνογνωσία αλλά και την πρωτοπορία της οδηγεί την Κύπρο στην νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Η μετάβαση στην νέα εποχή της αυτοκίνησης είναι πλέον γεγονός. Με αλματώδη βήματα οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, μετατρέπουν τις παραγωγικές τους μονάδες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες ενώ επενδύουν σημαντικά και στις υποδομές αποσκοπώντας στο να φέρουν την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στους καταναλωτές.

Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Στηριζόμενη αφενός στην ιδιωτική πρωτοβουλία και αφετέρου στα σχέδια της Κυβέρνησης, ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ηλεκτροκίνηση. Και σε αυτή την κομβική στιγμή για την Κυπριακή κοινωνία, καθώς η ηλεκτροκίνηση θα συμβάλει καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην διαμόρφωση πιο υγιεινών συνθηκών διαβίωσης, η ιδιωτική πρωτοβουλία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο.

Η Unicars έχοντας την πρωτοπορία βαθιά χαραγμένη στο DNA της, για άλλη μία φορά διαμόρφωσε νωρίς μία στρατηγική την οποία έθεσε σε εφαρμογή και έτσι κατάφερε να είναι κυρίαρχος στην νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Το 2023 θα αποτελέσει άλλο ένα βήμα στην διαδικασία μετάβασης προς την ηλεκτροκίνηση.

Η πληρέστερη γκάμα της αγοράς που διαθέτει η Unicars (συμβατικά, ηλεκτρικά και plug-in hybrid) εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και θα καλύψουν ακόμα περισσότερες ανάγκες. Η πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση Volkswagen θα λανσάρει το ID. Buzz με σκοπό να συμπληρώσει την γκάμα της οικογένειας ID. με ένα μοντέλο που θα έχει και εμπορική χρήση. Το ID. Buzz αποτελεί την ηλεκτρική μετεξέλιξη του εμβληματικού Type 2 (T1) / Microbus που αποτέλεσε το benchmark για την κατηγορία του για δεκαετίες! Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και σε van αλλά και σε επιβατικό.

Η Audi συνεχίζει την επιθετική της πολιτική για τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της, λανσάροντας το Q8e-tron και το Q8 Sportback e-tron! Μοντέλα που θέτουν πλέον υψηλά τον πήχη στην κατηγορία των premium brands. Η CUPRA, η πλέον ασυμβίβαστη και έξω από τα καθιερωμένα μάρκα του ομίλου θα λανσάρει το BORN θέλοντας να αφήσει έντονο το αποτύπωμα της στην νέα εποχή της αυτοκίνησης. Η Skoda αναμένεται να κυκλοφορήσει την σπορ έκδοση του Enyaq iV, το Enyaq iV Coupe, θέλοντας να δώσει στους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα να συνδυάσουν τις επιδόσεις με την μοντέρνα σχεδίαση.

Παράλληλα με τον εμπλουτισμό της πλήρους γκάμας, η Unicars συνεχίζει να υλοποιεί με συνέπεια το στρατηγικό της πλάνο που την ανέδειξε σε κυρίαρχο της νέας ηλεκτρικής εποχής στην αγορά του αυτοκινήτου. Συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό της ώστε να είναι πάντα καταρτισμένο και ενημερωμένο για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, υλοποιεί τον σχεδιασμό της για εκτεταμένη αναβάθμιση των εκθεσιακών της χώρων και συνεργείων στα νέα πρότυπα που ορίζουν οι κατασκευαστές και αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα (ανεξαρτήτου μάρκας) ανά το παγκύπριο.

Η Unicars πιστή στις αρχές και το όραμα της που την έχουν αναδείξει στην πλέον αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο της αυτοκίνησης, οδηγεί με ασφάλεια και σταθερά βήματα την ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο. Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει την θέληση της να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της οδηγώντας τις μοναδικές και ξεχωριστές τους ιστορίες!

www.unicars.com