• Κατασκευάζει έργα που αποτελούν σημεία αναφοράς

Η εταιρεία Cyfield πρωταγωνιστεί στον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου εδώ και δεκαετίες. Τα έργα της αποτελούν σημεία αναφοράς τόσο για την ποιότητα και την αρχιτεκτονική τους, όσο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι τα έργα της Cyfield κοσμούν και αναβαθμίζουν τις περιοχές στις οποίες κατασκευάζονται.

Με προσοντούχο προσωπικό, φρέσκες ιδέες και εμμονή στην ποιότητα, η Cyfield σήμερα είναι ένα σύγχρονος και δυναμικός Όμιλος με όραμα για το μέλλον.

Με εφόδια τη μεγάλη ιστορία της, την επιτυχημένη διαδρομή της και τα αξιόλογα έργα που δημιούργησε, προχωρεί στο μέλλον αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες και προσφέροντας νέες ελκυστικές προτάσεις στην αγορά.

Όραμα των ανθρώπων της Cyfield είναι να δημιουργούν πρωτοποριακά έργα, που θα καταστήσουν την εταιρεία περιφερειακό ηγέτη στην ανάπτυξη ακινήτων, στην κατασκευή έργων υποδομής και στην παραγωγή ενέργειας στην περιοχή μας.

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για τον σκοπό αυτό, κάθε απόφαση που λαμβάνεται, κάθε έργο που κατασκευάζεται και κάθε νέα δραστηριότητα που προωθείται, γίνεται κατόπιν λεπτομερειακής μελέτης και στη βάση των απαιτήσεων της αγοράς.

Τα έργα της Cyfield βρίσκονται πάντοτε σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές με εύκολες προσβάσεις, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες, καταστήματα, γραφειακά συγκροτήματα και πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα των πόλεων, με εύκολη πρόσβαση προς όλα τα σημεία και τους αυτοκινητόδρομους.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των έργων της Cyfield είναι η σύγχρονη αρχιτεκτονική, η λειτουργικότητα και η χρήση άριστων υλικών κατασκευής που χρησιμοποιούνται για την ανέγερση του κάθε κτιρίου. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι όλα τα έργα φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’ και προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας γι’αυτό τον λόγο και ξεχωρίζουν από άλλα.

35-40 ΝΕΑ ΕΡΓΑ

O Όμιλος Cyfield αυτή την στιγμή διαθέτει προς πώληση περισσότερα από 35-40 έργα σε Λευκωσία Λάρνακα, Λεμεσό και Αθήνα.

Στα αρχικά στάδια κατασκευής είναι οι πολυκατοικίες:

• Myrto Residence στην Αγλαντζιά

• Engomi Gardens στην Έγκωμη

• Cube Residence στο Στρόβολο

• Ionos Residence στην Έγκωμη

• Αrtemis Residence στους Αγίους Ομολογητές

Επίσης, είναι υπό σχεδιασμό και άλλες πολυκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν υπό ανέγερση συγκροτήματα κατοικιών, τα οποία διαθέτουν από τρία μέχρι και πέντε υπνοδωμάτια, ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με προαιρετική πισίνα σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές της Λευκωσίας, όπως:

• River Houses στο Στρόβολο,

• Limni και Lake View στον Αρχάγγελο,

• Eleonon στο Στρόβολο,

• Gardens στα Λατσιά,

• Luxury Home 50 στα Λατσιά,

• Εva Residences στα Λατσιά

• Grace Luxury Houses στα Λατσιά,

• Alexandroupolis στη Λακατάμια,

Μερικά από τα σημαντικότερα έργα του Ομίλου της Cyfield είναι το «360», το ψηλότερο κτίριο στo κέντρο της Λευκωσίας, το οποίο είναι ένα κόσμημα 34 ορόφων που αποτελεί μία από τις καλύτερες επενδυτικές προτάσεις στην πρωτεύουσα.

Επίσης, το υπό κατασκευή έργο «Stasikratous Residences», το οποίο θα είναι το δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Λευκωσίας, ένα κτιρίο 23ων επίπεδων με 40 διαμερίσματα, δύο και τριών υπνοδωματίων και καταστήματα στο ισόγειο. Θα διαθέτει 3 υπόγεια, χώρους στάθμευσης, γυμναστήριο και lounge area.

 Αυτά τα δύο έργα είναι από τα πιο καινοτόμα και ασφαλή κτίρια στη Λευκωσία, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Σε εμπορικά κτίρια έχουν ολοκληρωθεί τα έργα «360 offices» δίπλα από το 360 Nicosia, το έργο «Metropolitan» που βρίσκεται στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, «Τhe Cross Point» στην περιοχή Λυκαβητού και είναι υπό ανέγερση τα έργα: «The Square» και «The Hill Business Center» στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, «Μark Business Center» σε πάροδο της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, «Τhe Loop» Λεωφόρο Καλλιπόλεως και το «T-Capital» στην οδό Δασουπόλεως, πάροδο Λεωφόρου Αθαλάσσας.

  The Loop Business Center

T- Capital Business Center

Επιπρόσθετα είναι υπό σχεδιασμό δύο νέες πολυκατοικίες στη Λεμεσό, στο υπό εξέλιξη έργο Limassol Hill Residences στον Άγιο Αθανάσιο.

Στη Λάρνακα είναι υπό σχεδιασμό το νέο έργο Twins, που σύντομα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του.

Βλέποντας κάποιος όλα τα πιο πάνω αντιλαμβάνεται την πρωτοπορία και τον δυναμισμό του Ομίλου. Η Cyfield, σήμερα είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία, αλλά και σίγουρο μέλλον…

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα, υπό κατασκευή είναι τα έργα:

• Ραγκαβή, Αμπελόκηποι

• Ελευθέριου Βενιζέλου, Δάφνη

Και υπό μελέτη άλλα κτίρια στις καλύτερες περιοχές της Αθήνας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Cyfield Tower, 132 Limassol Avenue,

2015 NICOSIA – CYPRUS

T: +357-22427230 | 80005757

[email protected]

www.cyfieldgroup.com

www.facebook.com/cyfieldgroup

www.instagram.com/cyfieldgroup

www.linkedin.com/company/cyfield-group