• Δημιουργούμε αξία στον πελάτη, στον εργοδοτούμενο και στον ασφαλιστή

Σε ένα περιβάλλον όπου η αβεβαιότητα μαστίζει τον επιχειρηματικό κόσμο και κατ’ επέκταση το ανθρώπινο δυναμικό, η αξία ενός Οργανισμού που αποδεδειγμένα μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, και να προφέρει ευκαιρίες καριέρας (και όχι απλώς εργασίας) πολλαπλασιάζεται. Η TRUST Insurance Cyprus αναμφίβολα αποτελεί έναν τέτοιο πρότυπο Οργανισμό για τους περισσότερους από 350 υπαλλήλους και συνεργάτες ασφαλιστές της. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη εργασιών στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, πριν από μια ολόκληρη δεκαετία δηλαδή, πέτυχε την πρώτη της διεθνή διάκριση από τον έγκριτο οργανισμό Investors in People, το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το 2017, με την επανεξέταση του προτύπου που είχε αποκτήσει το 2013, η TRUST, ξεχώρισε ξεπερνώντας κατά πολύ όχι μόνο εαυτόν αλλά και τους μέσους όρους των 10 δεικτών και 39 κριτηρίων αξιολόγησης, πετυχαίνοντας τη μέγιστη διάκριση High Performing – Platinum από το London International Office.

Είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Η αναγνώριση ως βέλτιστος εργοδότης μέσα από την εφαρμογή πολιτικών, στρατηγικών και καλών πρακτικών δεν σταματά εκεί όμως. Την ίδια χρονιά, απονέμεται στην TRUST Insurance Cyprus το ανώτατο τιμητικό βραβείο Platinum Best Employer of the Year, έχοντας ξεχωρίσει ανάμεσα σε 14.000 επιχειρήσεις από 75 διαφορετικές χώρες σε όλες τις ηπείρους. Ακόμα μια πρωτιά όχι μόνο για την Trust αλλά και για την Κύπρο. Πρωτιά που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Έκτοτε η TRUST κάθε άλλο παρά εφησυχάζει. Το 2020 επαναβεβαιώθηκε με το πρότυπο High Performing – Platinum πετυχαίνοντας ακόμη υψηλότερες αποδόσεις στους δείκτες του IIP ενώ διθυραμβικά ήταν τα σχόλια από την καθιερωμένη επαναξιολόγηση τριετίες τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, δείχνοντας τον δρόμο της αριστείας, μέλη της ανώτερης ηγεσίας της TRUST έχουν τιμηθεί για τις διευθυντικές αλλά και επί του αντικειμένου της ικανότητες. Συγκεκριμένα ο CEO της Εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου έλαβε το εξαιρετικά τιμητικό βραβείο Manager of the Year εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή ενώ η Financial Controller της TRUST κα Μαρία Φυσεντζίδου έγινε η πρώτη αποδέκτης του βραβείου κατηγορίας Finance & Technology στα πρώτα CFO Awards.

Η μεγαλύτερη διάκριση όμως για την Εταιρεία είναι η ίδια η σύνθεση του προσωπικού και του δικτύου της TRUST.

Στρατηγική της TRUST ανέκαθεν ήταν και παραμένει όχι η ανεύρεση, αλλά η δημιουργία ταλέντων/επαγγελματιών. Διαχρονικά επενδύει στην εκπαίδευση και σε εξειδικευμένα συστήματα ανθρώπινου δυναμικού, τα οποία παράγουν ευεργετικά αποτελέσματα και για την Εταιρεία και για το ίδιο το προσωπικό, το οποίο αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του παραμένοντας πάντα «σύγχρονο» και «αξιοποιήσιμο» όσο και όπως και αν αλλάζουν τα περιβάλλοντα δεδομένα.

Η διαχείριση ταλέντου που εφαρμόζει η TRUST προβλέπει την επιλογή άξιων, αξιόλογων και φιλόδοξων ανθρώπων, γνωρίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθούν όλων οι επαγγελματικοί στόχοι. Αυτό που φροντίζει η Εταιρεία είναι να παρέχει σε όλους ίσες ευκαιρίες ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία ν’ αναπτυχθούν και να έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικά αποτελέσματα τα οποία μπορούν να «εξαργυρώσουν» οπουδήποτε επιλέξουν οποιαδήποτε στιγμή. Είναι ενδεικτικό ότι κανένας δεν ξεχνά αυτούς που τον δίδαξαν και του έδωσαν ευκαιρίες, και ακόμα και εκτός TRUST αυτοί οι επαγγελματίες αποτελούν οικογένεια.

Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία της προσφοράς της TRUST στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία. Η δημιουργία αξίας! Αξία στον εργοδοτούμενο, αξία στον ασφαλιστή, και κατ’ επέκταση, αξία στον πελάτη!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η TRUST Insurance Cyprus, κατακτά πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας μέσα από κάθε μέτρηση, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα απόδοσης και κερδοφορίας και εμπνέει την απόλυτη αφοσίωση στο προσωπικό και τους πελάτες της. Ένας Οργανισμός που πετυχαίνει συνεχείς υπερβάσεις χάρη στους ανθρώπους της.

Η TRUST είναι αποδεδειγμένα πέραν από ασφαλιστική προτίμησης, εργοδότης προτίμησης, εργοδότης εμπιστοσύνης!

www.trustcyprusinsurance.com