Ο Άγγελος Ονησιφόρου, είναι ο νέος επικεφαλής των κέντρων αναψυχής Πάφου. Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ), ο κ. Ονησιφόρου αναλαμβάνει την προεδρία του Συνδέσμου μετά τις πρόσφατες εκλογές κατά τις οποίες εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΚΑΠ, που δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια.

Μιλώντας στον «Φ» ο Άγγελος Ονησιφόρου τόνισε ότι αρχίζουν άμεσα οι επαφές με κρατικές αρμόδιες υπηρεσίες και με τον Δήμο Πάφου για την προώθηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στον κλάδο και για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που επισώρευσε στα κέντρα αναψυχής η πανδημία.

Εξέφρασε την βούληση του ιδίου και του νέου ΔΣ για αγαστή συνεργασία με την δημοτική αρχή Πάφου προς αμοιβαίο όφελος και εκτίμησε ότι υπάρχει και η καλή πρόθεση από πλευράς του Δήμου Πάφου στην κατεύθυνση αυτή.

Ο κ. Ονησιφόρου ανακοίνωσε επίσης ότι το επίσημο μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΙΚΑΠ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου, στην παρουσία μεταξύ άλλων του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου και του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου.