Σε άμεση διαγραφή του του Δημοτικού Συμβούλου Λεμεσού Φοίβου Αλκιβιάδη από τις τάξεις του ΕΛΑΜ, προχώρησε το κόμμα, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό.

Το ΕΛΑΜ χαρακτηρίζει, «απαράδεκτη και καταδικαστέα», τη συμπεριφορά του Φοίβου Αλκιβιάδη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, «περιήλθε στην αντίληψή μας οπτικοακουστικό υλικό με επεισόδιο στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται ο κ. Φοίβος Αλκιβιάδης, συμπεριφερόμενος με τρόπο απαράδεκτο και καταδικαστέο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Στεφάνου στον Γενικό Εισαγγελέα για «ρατσιστική συμπεριφορά» Δημοτικού Συμβούλου

Σύμφωνα με το ΕΛΑΜ, από την πρώτη στιγμή, «κινήθηκε αυτεπάγγελτα η αρμόδια επιτροπή της Παράταξής μας, καλώντας τον κ. Αλκιβιάδη να δώσει εξηγήσεις». Η απολογία του, συνεχίζει η ανακοίνωση, δεν έγινε αποδεκτή «με αποτέλεσμα να προχωρήσει η άμεση διαγραφή του από τις τάξεις του κόμματος, αφού η συμπεριφορά του αντίκειται στους κανόνες δεοντολογίας που πηγάζουν μέσα από το καταστατικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αισθάνομαι ντροπή» – Έντονος ο ΠτΔ κατά την σύσκεψη στο Προεδρικό για τα επεισόδια στη Λεμεσό (βίντεο)

Ο κ. Αλκιβιάδης έχει προχωρήσει ήδη και στην παραίτησή του από τα καθήκοντα του ως Δημοτικός Σύμβουλος, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια Λεμεσού: Ψάχνουν στα τυφλά τους κουκουλοφόρους