Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης για τα οδικά έργα στον Ακάμα με αποτέλεσμα να προκληθεί αντιπαράθεση και να ακολουθήσουν αντεγκλήσεις μεταξύ βουλευτών.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν άρεσαν στον βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύσανθο Σαββίδη οι ερωτήσεις που υπέβαλε η Αλεξάνδρα Ατταλίδου προς τους μελετητές του έργου.

Η κ. Ατταλίδου ζητούσε να απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα που είχε θέσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης. Ενώ ανέμενε απαντήσεις από τους μελετητές, παρενέβη ο κ. Σαββίδης δηλώνοντας ότι «δεν μας ενδιαφέρει» να ακούσουμε την απάντηση. Για να πάρει το λόγο η κ. Ατταλίδου απαντώντας στον κ. Σαββίδη «εμάς μας ενδιαφέρει».

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ τότε ανέφερε ότι δεν πρέπει να νομίζουν κάποιοι ότι έχουν περισσότερες περιβαλλοντικές ευαισθησίες από τον ίδιο σημειώνοντας ότι διαθέτει περιβόλι στο οποίο πηγαίνει πολύ συχνά. Η κ. Ατταλίδου αντέδρασε εκ νέου, καλώντας τους παρευρισκόμενους να απαντήσουν στην ερώτησή της. Παρενέβη, όμως, εκ νέου ο κ. Σαββίδης.

Τότε, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, απευθυνόμενους στους δύο βουλευτές, τους κάλεσε να σταματήσουν την αντιπαράθεση και κάλεσε τους μελετητές του έργου να δώσουν τις σχετικές απαντήσεις.
Α.Ν.