Απόλυτα ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα επέστρεψε από το Βερολίνο το κλιμάκιο μουσικών του Παγκυπρίου Συνδέσμου Χορωδιών, όπου πραγματοποίησε εμφανίσεις. 

Οι παρουσιάσεις έγιναν στις 22 και 23 Νοεμβρίου στη Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού (Heiligkreuz kirche) και τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη (Johannes Basilica) στη γερμανική πρωτεύουσα, μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος «World Choral» του Παγκύπριου Συνδέσμου Χορωδιών. 

Το πρόγραμμα αφορά χορωδιακές παρουσιάσεις σε χώρες του κόσμου για την επόμενη πενταετία, με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της κυπριακής χορωδιακής μουσικής, μέσα από συναυλίες, οπτικογραφήσεις και συνεδρίες ηχογράφησης, στοχεύοντας στη δημιουργία οπτικογραφημένου αρχείου το οποίο θα χρησιμοποιείται καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος και θα αποστέλλεται για προώθηση στους φορείς.

Η πρώτη αποστολή διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας στο Βερολίνο, στην παρουσία της Πρέσβεως της Κυπριακής Δημοκρατίας Μαρίας Παπακυριακού.

Ερμηνεύτηκαν παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια και κλασικά έργα των συνθετών Φραντς Σούμπερτ, Φέλιξ Μέντελσον και Γκόρντον Γιανγκ, υπό τη διεύθυνση του Νικόλα Θεράποντος, με τη Δήμητρα Φιλίππου να έχει τη γενική επιμέλεια των φωνών.