Ένα μοναδικό ρεκόρ στο συναυλιακό τοπίο της Κύπρου κατέγραψε ο Εντ Σίραν από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες του στην Κύπρο, τον Σεπτέμβριο του 2024.

Συγκεκριμένα, μέσα στις πρώτες 24 ώρες έφυγαν ήδη 21863 εισιτήρια. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, περίπου 10000 θαυμαστές του Βρετανού σταρ επισκέφθηκαν τη σελίδα του Ticketmaster Κύπρου και αγόρασαν εισιτήρια μέσα στις πρώτες δύο ώρες της διάθεσής τους. Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά της μεγάλης απήχησης που έχει ο διάσημος μουσικός, αλλά και του πρωτοφανούς συναυλιακού τουριστικού ρεύματος που θα φέρει στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο από θαυμαστές του στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι ο Σίραν θα έρθει για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Mathematics Tour: + – = ÷ x», η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένους σταθμούς στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη μέσα στο 2024. Μεταξύ αυτών, στο Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, τη Μάλτα, την Τενερίφη και την Κύπρο.

Οι δύο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο, που αναμένεται να γράψουν ιστορία και να προσελκύσουν περί τους 80000 θεατές θα γίνουν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στη Μαρίνα Λάρνακας. Special Guest στη συναυλία θα είναι ο καταξιωμένος Άγγλος μουσικός Κάλουμ Σκοτ.

Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Σίραν ήταν το 2019, ενώ την Μέση Ανατολή το 2017.  

Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φέτος, ο Σίραν κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το «−» (Subtract) και το «Autumn Variations», τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον καλλιτέχνη να συνεργάζεται με τον Άαρον Ντέσνερ των The National στα δύο αυτά άλμπουμ.

Εισιτήρια για τη συναυλία στο Ticketmaster. Δείτε αποκλειστικές πληροφορίες για την προπώληση και στο EdSheeran.com