↑ Υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία τάσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Γεώργιος, θεωρώντας πως είναι προτιμότερο να ενημερώνονται τα παιδιά και να προστατεύουν τους εαυτούς τους παρά να αφήνονται στην άγνοια, η οποία τα καθιστά ευάλωτα σε επιτήδειους. Επιτέλους ένας Αρχιεπίσκοπος νούσιμος που κόβει τον βήχα στις ακραίες φωνές εντός της Ιεράς Συνόδου.

↓ Παράταση για ακόμα έξι μήνες του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, με την προσθήκη του καφέ και της ζάχαρης, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο ως αντιστάθμισμα στην ακρίβεια και τον αυξημένο πληθωρισμό. Πόσο αλήθεια θα ελαφρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός με την απαλλαγή του καφέ και της ζάχαρης από τον ΦΠΑ; Όπως πολύ εύστοχα έγραψε η Χρυστάλλα Χατζηδημητρίου «τα μέτρα που εξαγγέλλονται από την κυβέρνηση για να καταφέρουν οι πολίτες να επιβιώσουν είναι μιλλοσφοτζιήσματα»!

↑ Η μαζική αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία έδωσε μια ηχηρή απάντηση στις ρατσιστικές και ξενοφοβικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών σε Χλώρακα και Λεμεσό και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο φασισμός δεν θα περάσει και ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.

↓ Απίστευτο και τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με καταγγελία που ακούστηκε ενώπιον της Βουλής, έδεσαν με σκοινί το αναπηρικό αμαξίδιο παιδιού, προκειμένου να το μεταφέρουν σε ειδικό σχολείο, καθώς το λεωφορείο που τον μετέφερε δεν διέθετε ζώνη ασφαλείας για αναπηρικό αμαξίδιο. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή Κύπρος του 2023…