↑ Ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο δωμάτιο θηλασμού διαθέτει πλέον η Βουλή των Αντιπροσώπων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις θηλάζουσες γυναίκες και συμβάλλοντας στην ενθάρρυνση του μητρικού θηλασμού. Αξιέπαινη η πρωτοβουλία, η οποία προάγει συνθήκες πιο ανθρώπινες, πιο λειτουργικές και πιο φιλικές προς τις εργαζόμενες μητέρες που καλούνται να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς ρόλους και απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

↓ Η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για αναστολή της εξέτασης των αιτήσεων Σύρων μεταναστών αγγίζει τα όρια τα ρατσιστικής πολιτικής. Μία τέτοια πρακτική θα έπρεπε να γίνεται εξατομικευμένα και να μην αφορά μόνο μία συγκεκριμένη εθνική ομάδα.

↑ Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια, Αλέξια Βασιλείου, η οποία με δάκρυα στα μάτια ερμήνευσε ακαπέλα τον Εθνικό Ύμνο στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, μετά την παρέλαση και τους καθιερωμένους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Οι φετινές εκδηλώσεις είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού ήταν αφιερωμένες στα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

↓ Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ανακοινώσει ότι θα δοθεί προεδρική χάρη στον 82χρονο παππού που καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλάκισης, ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται από τις αρχές Μαρτίου σε ένα κελί. Ντροπή για την Πολιτεία που ενώ δεν κατάφερε να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης ούτε έναν από αυτούς που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή του τόπου, εξαντλεί την αυστηρότητά της σε βάρος ενός ανθρώπου 82 ετών.