Η άνοιξη φέρνει μαζί της την ανανέωση και την αναγέννηση, και το Πάσχα είναι η εποχή που γιορτάζουμε αυτήν την αιώνια ανάσταση της φύσης και της ψυχής. Το Minthis  resort, ένα από τα πλέον πολυτελή θέρετρα στην Κύπρο προσφέρει μια μοναδικά συνδυασμένη εμπειρία υψηλής αισθητικής φιλοξενίας, υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας και γαστρονομικών απολαύσεων.

Στο κορυφαίο θέρετρο που βρίσκεται μια ανάσα από την Πάφο η παράδοση συναντά την πολυτέλεια, και η φιλοξενία συνοδεύεται από την αίσθηση της άνεσης και της χαλάρωσης μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης γαλήνης.

Τις ημέρες του Πάσχα, το Minthis  resort γίνεται το επίκεντρο της Πασχαλινής εμπειρίας στην Κύπρο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους με Πασχαλινή διάθεση, ανακαλύπτοντας την ευεξία και την χαλάρωση με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σχεδιασμένες να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα.

Στο Minthis  resort, το Πάσχα μετατρέπεται σε μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες και αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις σε κάθε επίσκεψη όπου οι πασχαλινές μνήμες ξυπνούν αναγεννημένες μέσα σε μια όαση πολυτέλειας.

Σχετικά με το Minthis

Το Minthis είναι ένα πολυτελές ολιστικό θέρετρο εμπνευσμένο από τη φύση, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία lifestyle. Με τα εκπληκτικά καταλύματα, τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και το μαγευτικό περιβάλλον του, το θέρετρο είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν ευεξία, χαλάρωση, αναψυχή και απόλαυση. Το Minthis προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, ενσωματώνοντας την ουσία της πολυτελούς ζωής.

Επισκεφθείτε το minthisresort.com ή επικοινωνήστε στο +357  26 842 000 για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

Hotel & Resort Photographer