Σε άστεγο από τη Ρουμανία ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε στις 3 Οκτωβρίου 2023, σε ερημική περιοχή, βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ταυτοποίηση έγινε με την μέθοδο του DNA και όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για άνδρα από τη Ρουμανία ο οποίος ήταν άστεγος. Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση και υπόθεση την οποία κλήθηκαν να εξετάσουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, με τις απαντήσεις να δίνονται μέσω ιατροδικαστικών και ανθρωπολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν επί της σκελετοποιήμενης ανθρώπινης σορού.  

Με τη μέθοδο γενετικού υλικού (DNA) εξακριβώθηκε το φύλο, η καταγωγή αλλά και η ηλικία του προσώπου. Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου λόγω καο της κατάστασης που βρισκόταν η σορός.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη στιγμή οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού είχαν ανασύρει από τα συρτάρια τους, φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα σε μια προσπάθεια να διερευνήσουν εάν ο ανθρώπινος σκελετός ενδέχεται να ανήκει σε άτομα έχουν εξαφανιστεί και έχουν δηλωθεί.