Μύρισε Χριστούγεννα και οι μελωδίες σε δρόμους και πλατείες όλη αυτή την περίοδο γεμίζουν χαρά μικρούς και μεγάλους.

Πόση χαρά μπορεί να δώσει μια μελωδία; Την απάντηση την δίνει ένας συμπαθέστατος κύριος που βρίσκει τη χαρά στη δική του μελωδία ανάμεσα σε μια χορωδία που καλείται να τραγουδήσει για τις γιορτές και να ευχηθεί καλή πρωτοχρονιά! Δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή της χριστουγεννιάτικης ταινίας των Φούρνων Ζορπάς!

Με σλόγκαν «Βρες τη χαρά σε κάθε μελωδία», οι Φούρνοι Ζορπάς μέσα από την ταινία τους δίνουν έμφαση στην χαρά, τον αυθορμητισμό, την αγάπη και την θετική διάθεση αλλά και την εσωτερική δύναμη που πηγάζει μέσα από αυτά!

Εσύ τραγουδάς φάλτσα ή άρτια; Δεν έχει σημασία! Γιατί η χαρά #yparxei σε κάθε μελωδία! Σε αυτό το πλαίσιο, οι Φούρνοι Ζορπάς , διοργανώνουν τον πιο διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό, καλώντας το κοινό να βρει τη χαρά στη δική του μελωδία και να ευχηθεί καλή πρωτοχρονιά, διεκδικώντας παράλληλα 300 cashback.

Τα βήματα είναι απλά!

  • Φτιάξε τη δική σου χορωδία, με την οικογένεια ή τους φίλους σου ή τραγούδησε σόλο τους στίχους «Καλή χρονιά, καλή χρονιά χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιαααα»
  • Ανέβασε σε story στο Instagram το βιντεάκι που θα φτιάξεις
  • Κάνε mention @zorbascy και χρησιμοποίησε το #yparxei

Ένας τυχερός θα κερδίσει 300 cashback και άλλοι εννέα από 50

Λεπτομέρειες  για τον διαγωνισμό, εδώ