Μια ληστεία, στην οποία όλα πήγαν ανάποδα, κάνει τον γύρο του διαδίκτυο αφού το θύμα έπιασε τον κλέφτη, τον έριξε στον δρόμο και τον έκανε να σκούζει σαν γουρούνι.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (17/04) στο Twitter, φαίνεται δύο ένοπλοι να τρέχουν προς έναν άνδρα, ο οποίος βγήκε από το όχημά του αφότου έχει σταθμεύσει σε μια κατοικημένη περιοχή των ΗΠΑ.

Ο πιο μικρόσωμος από τους ληστές σημάδευσε με το όπλο του το θύμα και ο άνδρας άρχισε σιγά-σιγά να περπατά προς τα πίσω.

Κατόπιν, ο άνδρας ξάφνιασε τον ένοπλο, τον έπιασε από πίσω, τον χτύπησε και τον έριξε στον δρόμο, με τον άλλο δράστη να απομακρύνεται από το σημείο.

Στη συνέχεια, ο δράστης που βρήκε τον μπελά του, άρχισε να φωνάζει και να σκούζει, αφού οι ρόλοι είχαν ανατραπεί και το θύμα είχε το γόνατό του στην πλάτη του… θύτη.

Μάλιστα, ακούγεται στο βίντεο μια φωνή να λέει: «Άσ’ τον!».

Έτσι, οι δύο δράστες που βρήκαν τον δάσκαλό τους, τράπηκαν σε φυγή και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς ξέχασε και το όπλο του.

Το βίντεο της αποτυχημένης ληστείας έγινε viral στο Twitter και ένας χρήστης παρομοίασε το ουρλιαχτό του ληστή με… σκούξιμο γουρουνιού και ένας άλλος έγραψε πως η διαδικασία επιλογής θύματος αποδείχθηκε λανθασμένη.

Πηγή: sputniknews.gr