Επεισοδιακή ήταν η μεταφορά κρατούμενου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ο οποίος επιχείρησε ν’ αποδράσει, με αποτέλεσμα Αστυνομικοί να ρίξουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα για να τον ακινητοποιήσουν.

Τελικά συνελήφθη 200 μέτρα πιο κάτω, με τον ίδιο αλλά και δύο Αστυνομικούς να τραυματίζονται, κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 10 το πρωί, υπόδικος, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος βρισκόταν στις Κεντρικές Φυλακές και είχε μεταφερθεί από μέλη της Αστυνομίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για υπόθεση ληστείας, προσπάθησε να αποδράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλακές: Από τις έξι αυτοκτονίες κρατουμένων στις μηδέν

Ο 44χρονος, την ώρα που αποβιβαζόταν από το όχημα με το οποίο μεταφέρθηκε στο χώρο του Δικαστηρίου, φέρεται να επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας, να τα έσπρωξε και να διέφυγε τρέχοντας, διανύοντας κάποια απόσταση. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, κατά την προσπάθεια σύλληψης ο 44χρονος φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά και δύο Αστυνομικοί, που επισκέφθηκαν το νασοκομείο για να τύχουν των πρώτων βοηθειών.