Σε εφιάλτη προσπάθησαν να μετατρέψουν την ομορφότερη μέρα της ζωής μιας νεαρής Μεξικάνας τα πεθερικά της, καθώς προσέλαβαν άτομα για να πετάξουν κόκκινη μπογιά στη νύφη λίγο πριν τη γαμήλια τελετή!

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ το… γαμήλιο δράμα είχε πολλές πράξεις.

Η νύφη, ονόματι Αλεξάνδρα, ερωτεύτηκε τον γιο μιας ευκατάστατης οικογένειας από την Ciudad Obregon του Μεξικού, αλλά τα πεθερικά της ούτε που ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για τη σχέση του γιου τους, αφού υποπτεύονταν ότι η νεαρή γυναίκα είχε βάλει στο μάτι τα λεφτά του.

Κόκκινη μπογιά κατέστρεψε το νυφικό

Αρχικά αρνήθηκαν να γνωρίσουν την κοπέλα, αφού ανήκε σε «κατώτερη κοινωνική τάξη». Στη συνέχεια προσπάθησαν να δωροδοκήσουν την Αλεξάνδρα για να παρατήσει τον γιο τους. Το ζευγάρι, ωστόσο, προχώρησε στον αρραβώνα με αποτέλεσμα τα πεθερικά να εξοργιστούν και την πεθερά, ονόματι Μάουπε, να προσποιηθεί ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, κατηγορώντας το ζευγάρι για την… «περιπέτεια της υγείας της» και ζητώντας από τον γιο της να πληρώσει «όλα τα ιατρικά έξοδά» της.

Η νύφη ποζάρει στον φακό λίγο πριν δεχθεί την επίθεση με την κόκκινη μπογιά

Ο γάμος ορίστηκε τελικά για τις 18 Φεβρουαρίου, αλλά τα πεθερικά όχι μόνον αρνήθηκαν να παραστούν, αλλά κατέστρωσαν κι ένα σχέδιο για να «τορπιλίσουν» την τελετή: Προσέλαβαν δύο άτομα, που πέταξαν κόκκινη μπογιά στη νύφη, ενώ στεκόταν μπροστά στην εκκλησία.

Φωτογραφίες με το λεκιασμένο νυφικό και ένα από τα μπουκάλια με την κόκκινη μπογιά κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Το ψέμα των πεθερικών για τα ναρκωτικά

Τα πεθερικά, ωστόσο, υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τη νύφη τους. Η κοπέλα πήγε στο σπίτι της, έβγαλε το λερωμένο νυφικό, φόρεσε μια χρυσή μακριά τουαλέτα, με την οποία θα εμφανιζόταν στη γαμήλια δεξίωση και επέστρεψε στην εκκλησία, όπου έγινε ο γάμος.

Ο γάμος έγινε παρά τις προσπάθειες των πεθερικών να τον ακυρώσουν

Οι γονείς του γαμπρού, ωστόσο, δεν πέταξαν λευκή πετσέτα. Με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία ισχυρίστηκαν ότι στο γάμο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Αστυνομικοί κατέφθασαν στο χώρο, όπου το ζευγάρι πόζαρε στο φακό των φωτογράφων, άρχισαν να ψάχνουν τους καλεσμένους και απείλησαν να συλλάβουν τον γαμπρό. Ευτυχώς, ουδείς συνελήφθη και λίγο αργότερα αποχώρησαν.

Τα πεθερικά έκρυψαν το διαβατήριο του γαμπρού

Η επόμενη πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε όταν νύφη και γαμπρός ετοιμάστηκαν για το ταξίδι του μέλιτος και λίγο πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο ανακάλυψαν ότι τα πεθερικά είχαν κρύψει το διαβατήριο του γιου τους.

Προσπάθησαν δε να δωροδοκήσουν το ταξιδιωτικό γραφείο για να ακυρώσει το ταξίδι των νεονύμφων, αλλά μάταια: Το ζευγάρι αναχώρησε κανονικά για τον μήνα του μέλιτος.

Η υπόθεση έγινε, φυσικά, viral στο reddit και το X. Μεταξύ των πολυάριθμων χρηστών που σχολίασαν τα καμώματα των πεθερικών ήταν και συντοπίτες τους. «Όλοι στη Ciudad Obregon μισούν τα πεθερικά», έγραψε ένας εξ’ αυτών.

Ένας άλλος ορκίστηκε ότι η Αλεξάνδρα είναι το πιο αξιαγάπητο πρόσωπο στην πόλη, «που δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανένα»…

Κι ένας τρίτος πρόσθεσε για τα πεθερικά: «Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν όταν μείνει έγκυος η νύφη τους»…

iefimerida.gr