Σε μια απίστευτη ανακάλυψη προχώρησε μια γυναίκα στην Βρετανία, καθώς στον κήπο της βρέθηκε ένα υπόγειο καταφύγιο πιθανότατα από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Rebecca Hobson, 34 ετών, έμαθε για την πιθανότητα ύπαρξης του καταφυγίου κατά τη διάρκεια του καραντίνας COVID-19 το 2020, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια μέχρι να το ελέγξει, μόλις δηλαδή πριν λίγο καιρό.

«Όταν μετακομίσαμε στο σπίτι (εδώ και 15 χρόνια) δεν είχαμε ιδέα ότι το καταφύγιο βρισκόταν στον κήπο μας», δήλωσε η Hobson, σύμφωνα με το Metro.co.uk.«Λίγα χρόνια αργότερα κάποιοι από τους ντόπιους είπαν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι στον κήπο, από τον πόλεμο. Ακόμα προσπαθούμε να ερευνήσουμε την ιστορία του, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ενδιαφέρον», πρόσθεσε.

Πώς έγινε η ανακάλυψη

Η Βρετανίδα ανακάλυψε την μυστική είσοδο αφού σήκωσε μια πλάκα στον κήπο της.

Ένα τούνελ από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Τα πλάνα που ανέβασαν η Hobson και ο σύντροφός της, Darren, στον λογαριασμό τους στο TikTok δείχνουν ένα μεγάλο τούνελ το οποίο μάλιστα έχει και φώτα! Οι ακόλουθοί τους τα έχασαν με αυτό που έβλεπαν κάνοντας τα ανάλογα σχόλια.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν βγαίνει κάπου, αν υπάρχει εκτός από είσοδο και έξοδος με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να απαντά αρνητικά, λέγοντας ότι η έξοδος είναι σφραγισμένη.

iefimerida.gr