• Η βαθιά τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία εχέγγυο για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων στα πλέον πολύπλοκα προβλήματα

H KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 παρέχοντας πλήρες φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κυπριακές και πολυεθνικές εταιρείες. Σήμερα διαθέτει 44 Διοικητικούς Συμβούλους ενώ απασχολεί περισσότερους από 800 επαγγελματίες σε 6 γραφεία σε όλο το νησί (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Παραλίμνι, Πόλις Χρυσοχούς).

Αποτελεί μέλος του οργανισμού KPMG International Limited, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η KPMG δραστηριοποιείται σε 144 χώρες και περιοχές, εργοδοτώντας περίπου 236,000 επαγγελματίες σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης διά εγγυήσεως. H KPMG International Limited και οι σχετικές οντότητες με αυτή δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες.

Η KPMG Κύπρου κατατάσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε τρεις κύριους τομείς (ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές), καθένας από τους οποίους περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες, βάσει των δικών τους αναγκών. Για καθένα από αυτούς τους τομείς η KPMG διαθέτει ειδικά τμήματα, που αποτελούνται από εξειδικευμένες ομάδες επαγγελματιών με έμπειρους επικεφαλής συνεταίρους. Οι πελάτες επιλέγουν την KPMG για την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών, που βασίζεται στην πολύχρονη πείρα, την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς.

Σας πάμε ένα βήμα μπροστά

Η ψηφιακή διαταραχή, οι σύντομοι κύκλοι ζωής των προϊόντων, οι νέες δομές τιμολόγησης και οι αλλαγές στη συμπεριφορά των πελατών έχουν επηρεάσει το παραδοσιακό μοντέλο λειτουργείας των επιχειρήσεων. Οι οργανισμοί πρέπει να βρουν νέους τρόπους λειτουργίας για να παραμείνουν ανταγωνιστικoί. Για να διαπρέψει ένας οργανισμός στο σημερινό επιχειρηματικό/ψηφιακό περιβάλλον, χρειάζεται μια ολιστική μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Στην KPMG Κύπρου, κτίζουμε τις σωστές βάσεις για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό των πελατών μας. Η βαθιά μας τεχνογνωσία σε επιχειρηματικές διαδικασίες και σε θέματα διαχείρισης αλλαγής καθώς και η πολυετή μας εμπειρία σε θέματα παροχής μεγάλων και περίπλοκων υλοποιήσεων μας επιτρέπει να δίνουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις στα πλέον πολύπλοκα προβλήματα των πελατών μας.

Οι λύσεις μας

Στο τμήμα Technology Consulting των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG Κύπρου, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από εξαίρετους επαγγελματίες του κλάδου, με εμπειρία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύσεις σε σύνθετα προβλήματα σε ένα μεγάλο εύρος πελατών από όλους τους κλάδους του επιχειρείν. Στόχος μας είναι να καθορίσουμε το τεχνολογικό όραμα των πελατών μας και να το κάνουμε πραγματικότητα.

Παρέχουμε υπηρεσίες στους τομείς:

• Digital & Cloud Transformation

• Data Driven Transformation

• Cyber & Information Security

• CIO Advisory

• Analytics & Emerging Technologies

• Agile Delivery & Sourcing

• Low-Code/No-Code Development

Για εμάς, η τεχνολογία είναι το μέσο που επιτρέπει σε έναν οργανισμό να πετύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους. Οδηγεί σε νέες ευκαιρίες και παρουσιάζει δημιουργικές προκλήσεις. Βοηθά στη σύνδεση και την αξιοποίηση στρατηγικών, διαδικασιών, ανθρώπων και εργαλείων.

Οικοσύστημα στρατηγικών συνεργατών

Προσηλωμένοι στη φιλοσοφία της συνεργίας, έχουμε δημιουργήσει ένα οικοσύστημα στρατηγικών συνεργατών, το οποίο μας επιτρέπει να παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος και το φάσμα της κοινωνίας της πληροφορίας. Αυτό το οικοσύστημα περιλαμβάνει ενδεικτικά System Integrators, Boutique Tech Firms, Mega Vendors και εξειδικευμένες δεξιότητες όπου χρειάζεται. Συμμετέχουμε, επίσης, ενεργά στα Regional και Global Technology Center of Excellence της KPMG τα οποία μας προσφέρουν ενεργή συμμετοχή και εμπειρία σε μεγάλα και περίπλοκα έργα. Αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη, δίνουμε και παίρνουμε εμπειρίες και τεχνογνωσία.

Οι επιχειρήσεις του σήμερα

Στις επιχειρήσεις του σήμερα, η ικανότητα να αλλάζεις και να προσαρμόζεσαι άμεσα σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον είναι απαραίτητη. Η ταχύτητα και ο τρόπος με τον οποίο ένας οργανισμός ανταποκρίνεται σε αυτές τις αλλαγές μπορεί έχει άμεση επίπτωση στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και επιτυχία του.

Οι οργανισμοί του σήμερα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να επιτύχουν, πρέπει συνεχώς να αναπτύσσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, να τις προσαρμόζουν βάσει των δεδομένων και να τις ενσωματώνουν απρόσκοπτα στην ροή των εργασιών τους. Αυτές οι δεξιότητες παρέχουν τη δυνατότητα σε ένα οργανισμό να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις του περιβάλλοντός του, να μπορεί να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες εύκολα, να ακολουθεί νέα πρότυπα και να λειτουργεί με βιώσιμο τρόπο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γεράσιμος Ντούσκας

Διοικητικός Σύμβουλος |Technology Consulting

[email protected]

+357 22 209041