• Mετρούν ήδη έξι χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία στους λάτρεις του καφέ

Πρωτοεμφανίστηκαν στην κυπριακή αγορά τον Δεκέμβριο του 2016 και έκτοτε αποτελούν την πιο αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Ο λόγος για τα Coffee Berry, που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και συνάμα ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους καταναλωτές, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουν και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παρέχουν να συνθέτουν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας τους.

Προερχόμενα από την Ελλάδα, διαθέτουν μακροχρόνια και πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, η οποία ξεκινά από την παραγωγική διαδικασία και ολοκληρώνεται στο φλιτζάνι καφέ που κρατάει σήμερα ο κόσμος στα χέρια του. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους και δεδομένου ότι οι αρχές και οι αξίες που ακολουθούν τα Coffee Berry είναι πανομοιότυπες με τις δικές του, ο Όμιλος Ζορπάς εξασφάλισε την αποκλειστικότητα διάθεσης του brand στην Κύπρο, υπό την ιδιότητα του Master Franchisor. Ως μία πρωτοπόρα και καινοτόμα επιχείρηση, ο Όμιλος έχει ως πρώτιστο στόχο την αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους καταναλωτές του.

Έξι χρόνια παρουσίας με 70 καταστήματα!

Το πρώτο coffee station του Coffee Berry στην Κύπρο έκανε την εμφάνισή του στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα των Φούρνων Ζορπάς επί της Λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στον Στρόβολο. Λαμβάνοντας υπόψη τον παλμό της τοπικής αγοράς και με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών, τα Coffee Berry ανελίχθηκαν και πρωτοτυπούν, αφού μέσα σε μόλις έξι χρόνια πέτυχαν να μετατραπούν από ένα coffee to go concept store -εντός των Φούρνων Ζορπάς- σε ένα all day tasteful destination με γουστόζικες καφετέριες.

Συνολικά, έχουν δημιουργηθεί πέραν των 70 καταστημάτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, με προσωπικό που ξεπερνά τα 426 άτομα. Τα επτά καταστήματα αφορούν αυτόνομες καφετέριες ενώ υπάρχουν 10 σημεία εντός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου και 53 coffee stations σε Φούρνους Ζορπάς, ανά το παγκύπριο.

Οι καφετέριες παραμένουν πιστές στο all day concept ενώ υπάρχουν και κάποια 24ωρα coffee stations σε επιλεγμένους Φούρνους.

Καινοτόμες λύσεις, χρήση νέων τεχνολογιών

Με τον τομέα της εστίασης να έχει επηρεαστεί σημαντικά σε αυτά τα δύο και πλέον χρόνια πανδημίας, ο Όμιλος Ζορπάς υιοθέτησε, από την πρώτη ημέρα, νέες τεχνολογίες, προσφέροντας καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις που συμβαδίζουν με τη νέα πραγματικότητα, αλλά και τις διαφορετικές καταναλωτικές συνήθειες και ανάγκες που προκύπτουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση, πριν από περίπου ένα χρόνο δημιουργήθηκε η υπηρεσία Click & Pick, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής “My bakery” των Φούρνων Ζορπάς. Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία προ-παραγγελίας, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον αγαπημένο του καφέ και τα προϊόντα που θέλει, καθώς επίσης την ώρα και το παράρτημα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή.

Επιπρόσθετα, όλα τα καταστήματα του Ομίλου αναπροσάρμοσαν τις βασικές τους λειτουργίες, έτσι ώστε η φιλοξενία των επισκεπτών να καθίσταται πιο ασφαλής και συνάμα ευχάριστη.

«Ταξίδι» σε νέους και μοναδικούς γευστικούς προορισμούς

Παρόλο που οι Κύπριοι καταναλωτές παραμένουν πιστοί στις συνήθειές τους, εντούτοις τα τελευταία χρόνια παραηρείται μία τάση για αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών. Τα Coffee Berry αφουγκράζονται αυτή την ανάγκη και παρουσιάζουν συχνά νέες ποικιλίες καφέ από πληθώρα ξένων αγορών, με στόχο να συμβαδίσουν με τις εκάστοτε προτιμήσεις αλλά και να εξελιχθούν έχοντας ως συνοδοιπόρο το καταναλωτικό κοινό.

Στα Coffee Berry οι επιλογές σε χαρμάνια και single origin ποικιλίες υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο φανατικούς λάτρεις του καφέ. Σήμα κατατεθέν της αλυσίδας, είναι τα δύο βασικά χαρμάνια Premium και Flavour, με προέλευση από διαφορετικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής. Το Premium blend είναι ένα χαρμάνι ανώτερης ποιότητας από κόκκους 100% Arabica, με γλυκά χαρακτηριστικά και απόλυτα αρμονική και ισορροπημένη γεύση. Το Flavour απ’ την άλλη, αποτελείται από ένα ξεχωριστό blend των ποικιλιών Arabica και Robusta και υπόσχεται πιο έντονες γεύσεις.

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους χωρίς καφεΐνη, τα Coffee Berry διαθέτουν και Decaffeine χαρμάνι, το οποίο παράγεται με την μέθοδο water process από κόκκους Arabica, η οποία δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του. Παράλληλα, στην ευρεία γκάμα επιλογών της αλυσίδας, προστέθηκε, τα τελευταία χρόνια, μία σειρά από limited edition καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από μικροφάρμες διαφόρων περιοχών σε όλο τον κόσμο, όπου το μικροκλίμα και η ιδιαιτερότητα του εδάφους συμβάλλουν στην παραγωγή κόκκων καφέ άριστης ποιότητας. Ενδεικτικά, στα Coffee Berry το κοινό μπορεί να βρει, μεταξύ άλλων, τον βιολογικό καφέ της φάρμας Finca Villa από την Κολομβία αλλά και τον βιολογικό καφέ Decaffeinated Mexico που παράγεται στην οροσειρά Madre de Chiapas, κοντά στα σύνορα του Μεξικού και της Γουατεμάλας.

 

Πέραν των ζεστών και κρύων ροφημάτων, οι καφετέριες διαθέτουν επίσης, υγιεινά και εύγεστα σνακ καθώς και μία πληθώρα οικολογικών προϊόντων όπως τα βιολογικά φύλλα τσαγιού και τα καλαίσθητα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια.

Επιπλέον, για όσους προτιμούν να παρασκευάζουν το αγαπημένο τους ρόφημα στο σπίτι ή το γραφείο τους, τα Coffee Berry διαθέτουν μία εντυπωσιακή σειρά εξοπλισμού καθώς επίσης, συσκευασίες με κόκκους καφέ αλλά και κάψουλες.

Επέκταση σε κεντρικά σημεία των πόλεων 

Προσφέροντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία στους λάτρεις του καφέ και έχοντας καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στην καθημερινότητα των καταναλωτών, τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς προχωρούν στους επόμενους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς τους με σταθερά βήματα. Σύντομα, θα επεκταθούν σε νέα κεντρικά σημεία της Κύπρου. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του ένα νέο Coffee Berry στην πολυσύχναστη οδό Λήδρας, στην πρωτεύουσα ενώ αρχές Ιουνίου αναμένεται να λειτουργήσει και το Coffee Berry στην ανανεωμένη λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αρμενίας 51, 2006, Στρόβολος

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://www.zorbas.com.cy/en/ products/coffee-berry

Social Media: CoffeeBerryCyprus