Ενας αξιοσέβαστος πάροχος ασφάλισης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης παγκόσμιας εμβέλειας

H Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd (TIRB), είναι ασφαλιστικός και αντασφαλιστικός μεσίτης ασφαλίσεων που εποπτεύεται και ρυθμίζεται από την Έφορο Ασφαλίσεων. Αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Turnkey Insurance Solutions που ιδρύθηκε το 2000 από τον κ. Λούκα Μπένφιλντ, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ασφαλιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο να αποτελέσει κορυφαίο ανεξάρτητο σύμβουλο για θέματα ασφάλισης σε εταιρικούς κυρίως πελάτες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd, κ. Λούκας Μπένφιλντ, διαθέτει πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό τομέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Είναι η τρίτη γενιά στις οικογενειακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις τις οποίες άρχισε ο παππούς του το 1927. Πρόσφατα, με την ένταξη της κόρης του Ρέα στον όμιλο Turnkey, άνοιξε η πόρτα της τέταρτης γενεάς, η οποία με την σειρά της θα γιορτάσει σύντομα τα 100 χρόνια στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η άριστη κατανόηση σε θέματα ασφαλίσεων οδήγησαν την Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers να εξασφαλίσει άδεια αντιπροσώπευσης της Bupa Global στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον κ. Benfield «Η συνεργασία με την Bupa πραγματοποιήθηκε μετά από μία περίοδο έρευνας για τις καλύτερες διαθέσιμες Ασφάλειες Υγείας και μετά από μελέτη των πιθανών συνεπειών της εισαγωγής του ΓεΣΥ. Παρόλο που το κατάλληλο σχέδιο είναι καθαρά θέμα επιλογής, η Τurnkey συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ανάλογα με τις ανάγκες τους, ώστε μέσα από τις καλύψεις και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, να αποκτήσουν το ασφαλιστικό σχέδιο που θα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τους ίδιους σε θέματα ασφάλιση υγείας».

Η Bupa Global είναι ένας αξιοσέβαστος παγκόσμιος πάροχος ασφάλισης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , ο οποίος παρέχει μεταξύ άλλων πολλαπλών ωφελημάτων, «24ωρη ιατρική βοήθεια» και «δεύτερη ιατρική γνώμη». Μερικά από τα προϊόντα της Bupa Global περιλαμβάνουν το όφελος «Well Being», το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει κάλυψη για ιατρικές προληπτικές εξετάσεις. Τα Ασφαλισμένα Μέλη της έχουν την ελευθερία να επιλέγουν πότε και πού θα κάνουν θεραπεία εντός της περιοχής που ασφαλίζεται, χωρίς την ανάγκη παραπομπής του ειδικού ιατρού. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίους ιατρικούς παρόχους παγκοσμίως και προσφέρει το ίδιο επίπεδο ιατρικής κάλυψης είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό. Όλες οι απαιτήσεις εγείρονται και διεκπεραιώνονται διαδικτυακά, επιτρέποντας στα Ασφαλισμένα

Μέλη να γνωρίζουν ακριβώς σε πιο στάδιο βρίσκεται η απαίτηση τους. Η Bupa Global πρόσφατα εισήγαγε το «Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας», ανεβάζοντας έτσι ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Eπιπρόσθετα των άλλων ωφελημάτων, το «αφαιρετέο ποσό» (excess) κάτω από τα διάφορα ασφαλιστήρια της μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο μηδέν αυτό σημαίνει ότι η Bupa Global θα πληρώσει το 100% του αποζημιώσημου ποσού της κάθε απαίτησης. Το αφαιρετέο ποσό είναι ετήσιο, επομένως εάν το ποσό αυτό εξαντληθεί, όλες οι έγκυρες και μεταγενέστερες απαιτήσεις κατά το ίδιο έτος καλύπτονται χωρίς περαιτέρω παρακρατήσεις.

Η Bupa Global, συνεχώς αναβαθμίζει τα προϊόντα της και πρόσφατα έχει ενσωματώσει κάτω από την γκάμα των προϊόντων της Global Health plans το Major, Select, Premier Elite and Ultimate σχέδια.

Σε γενική περίληψη, το Major σχέδιο προσφέρει Νοσοκομειακή Περίθαλψη με όριο κάλυψης € 2.500.000 και το σχέδιο ισχύει σε παγκόσμια κάλυψη. Υπάρχει ένα ετήσιο αφαιρετέο ποσό ανά ασφαλισμένο άτομο και πέραν αυτού όλες οι απαιτήσεις πληρώνονται από το μηδέν.

Το Select σχέδιο προσφέρει τόσο Νοσοκομειακή όσο και Εξωνοσοκομειακή κάλυψη και με όριο € 1.250.000.Η γεωγραφική περιοχή της κάλυψης περιορίζεται στην Ευρώπη και συνεπώς το ετήσιο ασφάλιστρο είναι σχετικά χαμηλό. Το αφαιρετέο ποσό είναι υποχρεωτικό στο ύψους του 15% για κάθε απαίτηση για τις εξωνοσοκομειακές καλύψεις και δεν υπάρχει αφαιρετέο ποσό για τις νοσοκομειακές καλύψεις. Στις βασικές καλύψεις περιλαμβάνονται οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις (μετά από 10 μήνες συνεχόμενη κάλυψη).

Το σχέδιο Premier προσφέρει τόσο Νοσοκομειακή όσο και Εξωνοσοκομειακή κάλυψη και με όριο €1,875.000. Η γεωγραφική περιοχή της κάλυψης είναι ανά το παγκόσμιο και το αφαιρετέο ποσό εφαρμόζεται μόνο για τις εξωνοσοκομειακές καλύψεις και ο ασφαλισμένος έχει επιλογή από 0%, 15% ή 25% της κάθε απαίτησης.

Στις βασικές καλύψεις περιλαμβάνονται οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις (μετά από 10 μήνες συνεχόμενη κάλυψη), μία ετήσια οφθαλμολογική εξέταση, πλήρες κάλυψη εξόδων ιατρικής εκκένωσης και πολλά άλλα ωφελήματα.

Το Elite Premier σχέδιο είναι το αναβαθμισμένο σχέδιο του Premier και προσφέρει τόσο Νοσοκομειακή όσο και Εξωνοσοκομειακή κάλυψη και με όριο € 3,750,000.

Η γεωγραφική περιοχή της κάλυψης είναι ανά το παγκόσμιο και το αφαιρετέο ποσό εφαρμόζεται μόνο για τις εξωνοσοκομειακές καλύψεις και ο ασφαλισμένος έχει επιλογή από 0%, 15% ή 25% της κάθε απαίτησης. Το σχέδιο αυτό προσφέρει δωρεάν κάλυψη μέχρι δύο παιδία κάτω των 10 ετών κατά σύζυγο. Στις βασικές καλύψεις περιλαμβάνονται oi ετήσιες προληπτικές εξετάσεις (μετά από 10 μήνες συνεχόμενη κάλυψη) καθώς και μία ετήσια οφθαλμολογική εξέταση, ορθοδοντική (μετά από 12 μήνες συνεχόμενη κάλυψη). Επιπλέον υπάρχει κάλυψη για κατ’οίκον νοσηλεία, έξοδα μητρότητας, πλήρης κάλυψη εξόδων ιατρικής εκκένωσης και επαναπατρισμού, ομοιοπαθητική και πολλές άλλες καλύψεις και ωφελήματα.

Το Ultimate σχέδιο, είναι πλέον το πιο αναβαθμισμένο σχέδιο καθώς προσφέρει απεριόριστη κάλυψη παγκοσμίως με μηδέν αφαιρετέο ποσό. Το σχέδιο αυτό προσφέρει δωρεάν κάλυψη μέχρι δύο παιδία κατά σύζυγο κάτω των 16 ετών.

Τα πιο πάνω σχέδια προσφέρονται τόσο σε ιδιώτες, οικογένειες αλλά και σε εταιρείες οι οποίες θέλοντας να προσφέρουν διάφορα ωφελήματα στους υπαλλήλους τους μπορούν να επεκτείνουν την κάλυψη για να ασφαλίζονται και οι εξαρτώμενοι των υπαλλήλων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd και για τα ασφαλιστικά προγράμματα της Bupa Global επισκεφθείτε το σύνδεσμό www.tirb.eu ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +357 22257600.

Σε όλα τα προγράμματα, η αποζημίωση καταβάλλεται απευθείας στον Ιατρικό Πάροχο, υπό τον όρο ότι βρίσκεται εντός του δικτύου της Bupa Global.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
www.tirb.eu

Tηλέφωνο: +357 22257600