Διακοπές πλάι στο κύμα, σε πανέμορφα νησιά και θάλασσες, σε μοναδικές πόλεις της Ευρώπης, σε χωριά και τα παράλια της Κύπρου μας. Όπου κι αν επιλέξεις να πας αυτό το καλοκαίρι, η Τράπεζα Κύπρου θα είναι μαζί σου.

Αυτή τη χρονιά κάνε τις διακοπές σου με την Τράπεζα Κύπρου για μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία. Πως; Αρχικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «ανταμοιβή», που μπορείς να αξιοποιήσεις αν επιλέξεις να κάνεις τις διακοπές σου στο νησί μας, αλλά και με την Aegean Mastercard, πληρώνοντας τα εισιτήρια για το ταξίδι σου στο εξωτερικό. Και φυσικά με την ολοκαίνουρια ψηφιακή εμπειρία Quick Hub για να έχεις ένα τραπεζικό κατάστημα στα χέρια σου και στις διακοπές σου.

Το σχέδιο που επιβραβεύει τις διακοπές σου

Αν έχεις ήδη επιλέξει αυτό το καλοκαίρι να κολυμπήσεις στις θάλασσες του νησιού μας ή να απολαύσεις την δροσιά των ορεινών χωριών μας, τότε χρησιμοποίησε τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για να επωφεληθείς από το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή. Το Σχέδιο επιβραβεύει τις καθημερινές συναλλαγές σου, σε 250 επιχειρήσεις και σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο. Σημείωσε πως τους βαθμούς σου, μπορείς να τους εξαργυρώσεις στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσεις μοναδικές εμπειρίες ζωής, όπως ταξίδια, φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Δες πιο κάτω πως λειτουργεί:

•             Ανταμοιβή σε κάθε σου συναλλαγή στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Σχεδίου.

•             Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, συγκεντρώνεις αυτόματα βαθμούς.

•             Εξαργυρώνεις τους βαθμούς σου όποτε εσύ θέλεις, κάθε φορά που το υπόλοιπο των βαθμών σου έχει αξία πάνω από €5.

•             Ως εταιρικός πελάτης, χρησιμοποιείς την κάρτα σου σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο και λαμβάνεις επιπλέον 0.5 βαθμό ανταμοιβής για κάθε €1 που ξοδεύεις.

Aegean Mastercard και Aegean Mastercard Business: Ταξίδεψε όπως ακριβώς σου ταιριάζει

Η Aegean Mastercard που απευθύνεται σε ιδιώτες και η Aegean Mastercard Business που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, είναι οι δικές σου κάρτες επιβίβασης σε έναν κόσμο γεμάτο ταξίδια, ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικά προνόμια.

Πώς; Με κάθε αγορά που πραγματοποιείς με τις κάρτες Aegean Mastercard και Aegean Mastercard Business στην Κύπρο ή το εξωτερικό,  συγκεντρώνεις μίλια, τα οποία προστίθενται στον λογαριασμό σου Miles+Bonus και τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε ταξίδια, στο δίκτυο της Aegean ή της Star Alliance καθώς και σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 

Προνόμια και χαρακτηριστικά της Aegean MasterCard:

Συλλογή μιλίων από τις συναλλαγές σας

Συλλέγετε για κάθε €1 που ξοδεύετε στην AEGEAN 1 μίλι εξαργύρωσης, ενώ σε επιχειρήσεις στην Κύπρο ή εξωτερικό κερδίζετε για κάθε €2  που ξοδεύετε, 1 μίλι εξαργύρωσης.

Μίλια καλωσορίσματος

Kερδίζετε 3.000 μίλια καλωσορίσματος στον Miles+Bonus λογαριασμό σας.

Έκπτωση 20€ για τις επόμενες πτήσεις σας

Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας δημιουργούνται αυτόματα δύο (2) κουπόνια στον Miles+Bonus λογαριασμό σας για έκπτωση 20€ για την επόμενη πτήση σας.

Lounge Key

Επιδεικνύοντας την κάρτα σας έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 1.200 Lounges παγκοσμίως καταβάλλοντας το ποσό των €24/επίσκεψη

Flight Delay Pass

Δωρεάν παροχή της υπηρεσίας Flight Delay Pass για πρόσβαση σε 1.200 προνομιούχες αίθουσες αναμονής σε 100+ χώρες σε εσάς και 4 συνταξιδιώτες σας.

QuickHub:  Ένα τραπεζικό κατάστημα στα χέρια σου και στις διακοπές σου

Η καινούρια λειτουργία, που είναι διαθέσιμη μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας Κύπρου (Internet Banking, BoC Mobile App), έρχεται να συνδέσει τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές σου με τον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία.

Η νέα, εύχρηστη λειτουργία, αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό κατάστημα που βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια σου. Μέσω του QuickHub, έχεις άμεση πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως το άνοιγμα λογαριασμού, που μπορείς να κάνεις κατεβάζοντας το BoC Mobile Αpp, επιλέγοντας εγγραφή και αποκτώντας νέα κάρτα. Μπορείς επίσης να κάνεις αίτηση προσωπικού δανείου όπως και για ενοικιαγορά αυτοκινήτου. Επιπλέον η νέα καινοτόμος υπηρεσία ‘Κατάθεση Επιταγής’, σου παρέχει τη δυνατότητα να καταθέσεις επιταγές στον λογαριασμό σου με ασφάλεια και σε σύντομο χρόνο, αρκεί να φωτογραφήσεις την επιταγή και να ακολουθήσεις την απλή διαδικασία μέσω του κινητού σου τηλεφώνου για να την καταθέσεις. Η Τράπεζα Κύπρου είναι η μοναδική τράπεζα, που προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε Κύπρο και Ελλάδα, εξ ου και έχει λάβει χρυσό βραβείο στα Digital Finance Awards 2022.

Ακόμη, το QuickHub σου δίνει την ευκαιρία για εύκολη αγορά ασφάλειας μέσω του BoC Μobile Αpp με την αξιοπιστία των Γενικών Ασφαλειών. Γι’ αυτό και μπορείς να διευθετήσεις από το κινητό σου την ασφάλεια τόσο του αυτοκινήτου σου όσο και της οικίας σου. Όλα αυτά με την εγγύηση και τη σφραγίδα των ολοκληρωμένων σχεδίων ασφάλισης, που προσφέρουν οι Γενικές Ασφάλειες.    

Τα πιο πάνω, καθιστούν το QuickHub ένα μοναδικό πολυεργαλείο στα χέρια σου, χρησιμοποιώντας ένα σύνολο καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η ευκολία στη χρήση και η πρακτικότητά του, έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων ενώ, παράλληλα, διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις καθημερινές σου τραπεζικές συναλλαγές.

www.bankofcyprus.com