Σε µια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων, η διάκριση µιας εταιρείας ως εργοδότης προτίµησης επιτυγχάνεται όταν η κουλτούρα του σεβασµού είναι βαθιά καλλιεργηµένη στο DNA της

Για την Partners, ο σεβασµός, το πνεύµα συνεργασίας και οµαδικότητας, αλλά και η επιµονή στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της αποτελούν κάποια από τα συστατικά επιτυχίας της στην αρένα της επικοινωνίας. Σε έναν κλάδο που οι αλλαγές διαδέχονται η µία την άλλη µε ταχύτατους ρυθµούς, η εταιρεία επενδύει στη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτιση της οµάδας της, ώστε τα  στελέχη της να παραµένουν όχι απλά on top of the game αλλά ahead of the game, αξιοποιώντας τη δηµιουργικότητα, την τεχνολογία και τον πολιτισµό για να δηµιουργήσουν εκστρατείες επικοινωνίας 360 µοιρών, που θα δώσουν αξία τόσο στα brands, όσο και στο κοινό τους.

Με τη φιλοσοφία που τη διακρίνει, η εταιρεία πιστεύει ότι, µε τη συνεχή έµπνευση και ενδυνάµωση των στελεχών της, η επαγγελµατική τους εξέλιξη θα συνοδευτεί µε την εξέλιξη των πελατών/partners της. Μια στοχευµένη στρατηγική επικοινωνίας, µια αποτελεσµατική digital εκστρατεία, αλλά και µια ανατρεπτικά δηµιουργική διαφηµιστική καµπάνια µπορούν να έχουν δυνατό αντίκτυπο στην αγορά, µόνο όταν η οµάδα πίσω από αυτά είναι ιδανικά προετοιµασµένη και αποφασισµένη να αλλάξει το παιχνίδι.     

Η εταιρεία έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα της και την παροχή κινήτρων στους ανθρώπους της, σε µια προσπάθεια να κρατήσει ίση τη ζυγαριά µεταξύ επαγγελµατικής και προσωπικής ζωής. Η επέκταση του ορίου άδειας µητρότητας, η παροχή αδειών για να παραστούν οι γονείς σε σηµαντικές στιγµές των παιδιών τους αναδεικνύουν το ανθρώπινο, πάνω απ’ όλα, πρόσωπο της εταιρείας. 

«Young Artists Scheme»

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Partners έχει θέσει σε εφαρµογή το Young Artists Scheme, προσφέροντας την οικονοµική στήριξη στα στελέχη της για να επιδιώξουν τους προσωπικούς τους στόχους, συµµετέχοντας σε εκθέσεις, καλλιτεχνικά δρώµενα, αλλά και για να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα τους βοηθήσουν να αναδείξουν αλλά και να καλλιεργήσουν περαιτέρω τα ταλέντα τους.  

Μπαίνοντας στα γραφεία της στην Κωστάκη Παντελίδη, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι ο χώρος εργασίας αποτελεί ένα µέρος όπου οι άνθρωποι της µπορούν να εκφράζονται ελεύθερα, µαρτυρώντας την ποικιλοµορφία της οµάδας της αλλά και τον σεβασµό της εταιρείας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Η Partners πάντα αποτελούσε πρότυπο εταιρείας που εκτιµά και σέβεται τη διαφορετικότητα. Η παροχή ίσων ευκαιριών ανέλιξης σε όλους ανεξαιρέτως, αλλά και το γεγονός ότι κρατάει τις πόρτες της κλειστές στις προκαταλήψεις και τα ταµπού, επιβεβαιώνουν την επιµονή της να καλλιεργεί τη νοοτροπία του σεβασµού και στα στελέχη της. 

Διατηρώντας την πάγια πολιτική του ‘Flat Hierarchy’, η εταιρεία αφουγκράζεται όλες τις απόψεις των µελών της, ανεξαρτήτως θέσης ή εµπειρίας. Αυτός είναι ο λόγος που την ξεχωρίζει και την έχει καθιερώσει ως εργοδότη προτίµησης.

Η δηµιουργική ελευθερία, η πρωτοποριακή σκέψη είναι επίκτητα χαρακτηριστικά, που µε την καλλιέργεια πρόσφορου εδάφους έχουν τη δύναµη να αλλάξουν το παιχνίδι.