Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μόρφου.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Δήμαρχο και την αντιπροσωπεία του Δήμου Μόρφου για τις συναντήσεις που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ κ. Ολγκίν, αλλά και για τις επόμενες ενέργειες στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που έχουν διακοπεί.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μόρφου συζήτησαν εκτενώς με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για τα θέματα που απασχολούν τον κατεχόμενο Δήμο και για την πρόθεσή τους να ζητήσουν συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ κ. Ολγκίν.

Η κυβέρνηση με την ευκαιρία της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου θέλει να υπενθυμίσει την σημασία που έχει η μαζική συμμετοχή των προσφύγων μας στην προσεχή εκλογική διαδικασία για ανάδειξη των δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων και των άλλων αρχών των κατεχόμενων δήμων μας.

Για αυτό απευθύνει έκκληση στον προσφυγικό κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση των κατεχόμενων δήμων και κοινοτήτων..