Σε τροχιά ρήξης φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Κατερίνας Καραβάτου με τον Star. Ήδη, το κανάλι, ετοιμάζεται για την αντικατάστασή της.

Κλείνουν σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα για τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα κανάλια κάνουν σχέδια επί σχεδίων για την χρονιά που έρχεται και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν είναι κι αυτό της πρωινής ζώνης του Star. Πριν λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την «Φωλιά των ΚουΚου», γεγονός που σηματοδότησε το ξεκίνημα των αλλαγών που έρχονται. Το μεγάλο ερώτημα αφορά την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια είναι δυσαρεστημένη από την στάση του καναλιού. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα youfly θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το κανάλι αναζητά τους νέους παρουσιαστές της πρωινής. Όπως γράφεται χαρακτηριστικά, το κανάλι της Κηφισιάς ψάχνει ένα δίδυμο φρέσκο και άφθαρτο τηλεοπτικά. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το ραδιοφωνικό ζευγάρι του SOK FM, Γιώργος Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα, συγκεντρώνει όλες τις πιθανότητες ώστε να αναλάβουν το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει για την πρωινή του ζώνη το κανάλι. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έγινε κεκλεισμένων των θυρών δοκιμαστικό στο ραδιοφωνικό δίδυμο, να διαπιστώσουν εάν η Ελίνα και ο Γιώργος έχουν και στην τηλεόραση την ίδια χημεία όπως στο ραδιόφωνο.