Καινοτοµία, ποιότητα, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση οι αρχές του Oµίλου
 
 O  Όµιλος Cyfield, αποτελεί έναν από τους µεγαλύτερους, πιο αξιόπιστους και καινοτόµους κατασκευαστικούς Οµίλους που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, στην Ελλάδα καθώς και στην Αίγυπτο.
 
Από την ίδρυσή του το 1990 µέχρι και σήµερα, δραστηριοποιείται µε επιτυχία στους εξής τοµείς: κατασκευές, ανάπτυξη γης, δηµόσια έργα υποδοµής, ιδιωτικά έργα, παραγωγή και εµπορία εξειδικευµένων δοµικών υλικών. Το 2013, ο Όµιλος επεκτάθηκε και στον τοµέα της ενέργειας µε την κατασκευή φωτοβολταϊκων πάρκων, ενώ το 2018 ξεκίνησε την κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού σταθµού παραγωγής ενέργειας στην Κύπρο.
 
Ο Όµιλος Cyfield εδώ και 30 χρόνια σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά σύγχρονα και πρωτοποριακά κτήρια όλων των τύπων στις καλύτερες περιοχές της Κύπρου και της Ελλάδας.
 
Η άριστη φήµη που απολαµβάνει ο Όµιλος και γενικά η καθιέρωσή του στην αγορά, απορρέει από την καινοτοµία των σχεδίων, την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία στην παράδοση των έργων, την έκδοση των τίτλων ιδιοκτησίας, καθώς και την ισχυρή οικονοµική του βάση. Με την πολύχρονη εµπειρία και τεχνογνωσία του, προσφέρει στους καταναλωτές και τους επενδυτές υψηλής ποιότητας οικιστικά και εµπορικά ακίνητα. Παράλληλα, ο Όµιλος προσφέρει και στις τοπικές αρχές και άλλους κυβερνητικούς φορείς έργα υποδοµής, όπως δρόµους, γέφυρες, φράγµατα, κ.λπ.
 
Το µεγάλο άλµα του σε θέµατα καινοτοµίας, το έκανε στον τοµέα της ενέργειας. Το 2018 µε την ίδρυση της εταιρείας Power Energy Cyprus Ltd (PEC), η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που εξασφάλισε άδεια για να λειτουργήσει τον πρώτο ιδιωτικό σταθµό παραγωγής ενέργειας. Πρόκειται για το µεγαλύτερο έργο υποδοµής της τελευταίας 40ετίας, το οποίο θα κοστίσει 200 εκατοµµύρια ευρώ.
 
Ο ηλεκτροπαραγωγός σταθµός θα λειτουργεί µε φυσικό αέριο, το οποίο είναι σηµαντικά πιο φτηνό από το πετρέλαιο. Τα οφέλη  µε τη χρήση και λειτουργία του σταθµού είναι πολλαπλά για την οικονοµία. Δεν θα επωφεληθεί µόνο η τσέπη των καταναλωτών, αλλά και των επιχειρήσεων.  Με τη νέα τεχνολογία, οι απώλειες ενέργειας ελαχιστοποιούνται, η απόδοση του σταθµού αναµένεται να είναι υψηλή και σίγουρα πιο φιλική προς το περιβάλλον.
 
Ακόµα ένα καινοτόµο έργο του Οµίλου είναι η κατασκευή του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, του κτηρίου «360». Το κτήριο αποτελεί ένα κόσµηµα-στολίδι στην καρδιά της πρωτεύουσας µε 34 ορόφους και ύψος 135 µέτρων. Πρόκειται για µία από τις καλύτερες οικιστικές επενδυτικές προτάσεις, τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους, που επιθυµούν να αποκτήσουν στέγη στο κέντρο της πρωτεύουσας.
 
Το «360» είναι το επιβλητικότερο κτήριο της πρωτεύουσας µε µοναδική θέα 360 µοιρών. Είναι ένα σύγχρονο κτήριο σχεδιασµένο µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, µε χαµηλή ενεργειακή κατανάλωση και υψηλή ασφάλεια. Οι πρόνοιες που έχουν ληφθεί για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του κτηρίου είναι ιδιαίτερα αξιοσηµείωτες και συνάδουν µε τις αντίστοιχες που χρησιµοποιούνται σε όλα τα µοντέρνα ψηλά κτήρια διεθνώς. Το «360» προσφέρει ένα νέο αναβαθµισµένο τρόπο ζωής που καλύπτει τις ανάγκες ατόµων µε υψηλές απαιτήσεις, παρέχει ολοκληρωµένες υπηρεσίες διαβίωσης, ασφάλεια και τελευταίας λέξης τεχνολογία, πισίνα, γυµναστήριο, spa, υπηρεσίες θυρωρού και άλλα. Οι παραδόσεις των διαµερισµάτων στο «360» έχουν ήδη ξεκινήσει.  Με αυτό το έργο ο Όµιλος πρωτοπορεί, χαράσσει νέους δρόµους στα οικιστικά δρώµενα της Κύπρου και κυρίως καθιερώνει ένα νέο τρόπο ζωής µέσα στην πρωτεύουσα.
 
Νέα γενιά οικιστικών και εµπορικών κτηρίων
 
Επιπλέον, ο  Όµιλος Cyfield, προσφέρει κατοικίες και διαµερίσµατα σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, Λεµεσού και Λάρνακας, που καλύπτουν τις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόµενου.  Στο πλαίσιο αυτών ακριβώς των δεδοµένων, οι ενδιαφερόµενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους στέγη, σε αναπτυσσόµενες περιοχές και προσιτές τιµές.
 
Μερικές από τις κατοικίες, που είναι αυτή τη στιγµή υπό κατασκευή ή υπό µελέτη είναι οι εξής: «Luxury Home 50» στην περιοχή Λατσιών, «Limni Luxury Houses» στον Αρχάγγελο κοντά στη Λίµνη Μαγκλή, «Eleonon Luxury Homes» και «River Houses» στο Στρόβολο, «Alexandroupolis» κοντά στο ΓΣΠ, «Cyfield Gardens» κοντά στο «Sporting Club» και το έργο «Limassol Hill Residences» στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεµεσό.
 
Ο Όµιλος προσφέρει ιδανικές επιλογές διαµονής για τον καθένα µε σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασµό, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους µε θέα τον κήπο του κάθε σπιτιού, µεγάλες βεράντες και καλυµµένο γκαράζ. Οι κατοικίες διαθέτουν από δύο µέχρι και πέντε υπνοδωµάτια ανάλογα µε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
 
Ό Όµιλος κατασκευάζει επιπλέον και νέας γενιάς διαµερίσµατα, δύο και τριών υπνοδωµατίων στις περιοχές Ακρόπολη, Δασούπολη, Λυκαβηττό, Αγλαντζιά, Στρόβολο, κεντρική Λευκωσία, Άγιο Αθανάσιο Λεµεσού και περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα. Όλες οι κατοικίες και τα διαµερίσµατα βρίσκονται σε προσεκτικά επιλεγµένα σηµεία για εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδροµο και φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’.
 
Παράλληλα, ο Όµιλος σχεδιάζει και κατασκευάζει γραφειακούς χώρους νέας γενιάς που καλύπτουν όλες τις επιχειρηµατικές απαιτήσεις. Η νέα γένια επαγγελµατικών κτηρίων του Οµίλου Cyfield καλύπτει όλες τις απαιτήσεις µιας σύγχρονης επιχείρησης µε κτήρια που βρίσκονται σε κεντρικά εµπορικά σηµεία. Τα κτήρια προσφέρουν άνετους και ασφαλείς χώρους στάθµευσης µε ελεγχόµενη πρόσβαση, ενώ παράλληλα παρέχουν συστήµατα τελευταίας τεχνολογίας και ενεργειακή απόδοση Α’. Είναι εξοπλισµένα µε πρόνοιες που καλύπτουν, τόσο τις σηµερινές όσο και τις µελλοντικές εργασιακές ανάγκες προσφέροντας ευελιξία στη διαµόρφωση του χώρου. Αξίζει να σηµειωθεί πως εντός των κτηρίων υπάρχουν εντυπωσιακά «roof bars» και χώροι εστίασης για το προσωπικό.
 
Αυτή τη στιγµή είναι υπό κατασκευή το επταώροφο «Capital Gate», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λεµεσού και είναι το πρώτο κτήριο στην είσοδο του αυτοκινητόδροµου της Λευκωσίας, καθώς και το «Metropolitan», ένα «high-rise building» 17 ορόφων, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα σηµαντικότερα σηµεία-άξονες της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Προς το τέλος της κατασκευής του, είναι επίσης και το πενταώροφο «CH-97», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου.
 
Ο Όµιλος Cyfield µε τα χαρακτηριστικά ενός µεγάλου Οµίλου, συνεισφέρει στην ανάπτυξη της οικονοµίας της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ θεωρεί κάθε έργο του ως µια νέα πρόκληση και µοναδική ευκαιρία για νέες εµπειρίες και επιτυχίες.
 
Δίκαια έχει ξεχωρίσει για τα έργα που κατασκευάζει και προσφέρει, αφού στελεχώνεται από µια οµάδα έµπειρων επαγγελµατιών µε µακροχρόνια παρουσία και πλούσια λίστα έργων στο ενεργητικό τους. Η επιτυχηµένη πορεία του Οµίλου οφείλεται στην τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα των ιδρυτών του, καθώς και στην ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή που δίνεται στην επιλογή των συνεργατών, των εξειδικευµένων συνεργείων και των προµηθευτών του, η οποία είναι αυστηρή και αξιολογείται συνεχώς.
Η καινοτοµία αποτελεί την καρδιά και τη φιλοσοφία του Οµίλου Cyfield. Νέες ιδέες και τεχνικές καθώς και χρήση σύγχρονων και καινοτόµων υλικών, αποτελούν την προσέγγισή του για κάθε έργο που αναλαµβάνει, µε επίκεντρο πάντα τον εργονοµικό σχεδιασµό, την αισθητική του χώρου και τη λειτουργικότητα.
 
Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που τηρεί, η αποδεδειγµένη και διαχρονική αξιοπιστία καθώς και η ολοκληρωµένη εξυπηρέτηση των πελατών, αποτελούν τα µεγάλα πλεονεκτήµατά του, έναντι του ανταγωνισµού.
 
Για την πλούσια δράση του, αλλά και για τα πρωτοποριακά και καινοτόµα έργα του, ο Όµιλος Cyfield έχει τιµηθεί και βραβευτεί µε διάφορα επαγγελµατικά και επιχειρηµατικά βραβεία, ενώ συνεχίζει να καινοτοµεί και  να ξεχωρίζει µε την πλούσια δράση στον χώρο των κατασκευών και του επιχειρείν.