Το περιοδικό Omikron γιορτάζει 300 τεύχη και 27 χρόνια παρουσίας, με τη νέα του καλοκαιρινή έκδοση που κυκλοφορεί την Κυριακή, 23 Ιουλίου μαζί με τον Φιλελεύθερο.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ  φωτογραφίζεται στην προεδρική κατοικία του Τροόδους, μιλά για τη νέα ζωή της οικογένειάς της στο προεδρικό, αναλύει τους στόχους της και υπόσχεται ένα θετικό αποτύπωμα στον θεσμικό ρόλο που επωμίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ο τέως υπουργός Οικονομικών μας προσκαλεί σε δείπνο, στο σπίτι του, στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, για μια διαφορετική συνάντηση που δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από την πολιτική, αλλά αφετηρία της είναι το φαγητό και οι μαγειρικές του ικανότητες τις οποίες εσχάτως επιδεικνύει ολοένα και πιο συχνά στα social media. To… «ζουμί», ωστόσο, κρύβεται στο πολιτικό κομμάτι της κουβέντας μας.

ΘΕΟΔΩΡΑ CHATILA ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

Τα γενέθλια της νεαρής Κύπριας στα βασιλικά ανάκτορα της Σερβίας και η ιστορία της οικογένειάς της.

Μητέρα της, η ελληνοκύπρια επιχειρηματίας Αζία Οικονομίδου Chatila, η οικογενειακή επιχείρηση της οποίας κατέχει μεταξύ άλλων το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο Azia Resort and Spa, στην Πάφο, και ακίνητα στο Λονδίνο. Ο πατέρας της, ο λιβανέζικης καταγωγής διεθνής κοσμηματοπώλης, Marwan Chatila, ένας από τους τρεις μεγαλύτερους εμπόρους διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων στον κόσμο, με καταστήματα σε Γενεύη, Λονδίνο, Μέση Ανατολή και Καζακστάν. Νονά της, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας. Και, προημερών, μ’ ένα λαμπερό τριήμερο πάρτι, γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της στα Βασιλικά Ανάκτορα του Βελιγραδίου.

KAI ΦΥΣΙΚΑ… FASHION!

30 σελίδες με μαγιό, φορέματα, εντυπωσιακές τσάντες και statement κοσμήματα!  

AKOMA

What’s hot right now?

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αυτό το καλοκαίρι.

+

Desire is a Place!

Ωδή στη φινέτσα, τον εκλεπτυσμό και τη διακριτική εν πολλοίς πολυτέλεια, για απαιτητικούς ταξιδιώτες και ευζωιστές.

Από το σοφιστικέ NOŪS, το νέο resort στη Σαντορίνη, ιδιοκτησίας της οικογένειας Δάκη Ιωάννου, στο αριστοκρατικής κομψότητας ξενοδοχείο The Dolli at Acropolis, του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, στο κέντρο της Αθήνας. Και από το εκλεπτυσμένο ησυχαστήριο Amyth of Mykonos, ιδιοκτησίας της Thanos Hotels and Resorts, στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Sera by Ettore Botrini, του βραβευμένου σεφ, στο Four Seasons Hotel, στην Κύπρο και από εκεί στο Avra Bar, του Four Seasons Astir Palace Hotel, στην Αθήνα, με μια στάση στο Saint-Tropez και στο Louis Vuitton restaurant, στο Hotel White 1921.

OMIKRON, αυτή την Κυριακή σε προνομιακή τιμή μαζί με τον Φιλελεύθερο!