Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, σας παρουσιάζουμε 14 προτάσεις για πρωϊνό, brunch, μεσημεριανό ή δείπνο με αλλαντικά του τόπου μας.

Χορηγός, τα Παραδοσιακά Αλλαντικά Αγρού Καυκαλιά – “Η Παράδοση στο πιάτο σας”

Στο τεύχος θα βρείτε νόστιμες συνταγές για:

● λουκανικόπιτες ● ομελέτα με λουκάνικο Πιτσιλιάς ΠΓΕ και τσίλι ● bagel με αβγά scrambled και ποσυρτή ● ρολάκια με χοιρομέρι Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● wrap με τυρί κρέμα και αλλαντικά Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● βάφλες γλυκοπατάτας με αβγό, ποσυρτή και σάλτσα αβοκάντο ● φασολάδα με λουκάνικο Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● σαλάτα με ρόκα και χοιρομέρι Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● ζυμαρικά με λούντζα Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και λούντζα Πιτσιλιάς ΠΓΕ ● χοιρινό με παντζάρια και λούντζα Πιτσιλιάς ΠΓΕ και άλλες υπέροχες συνταγές.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί, το TV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!