Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, σας παρουσιάζουμε προτάσεις για ανοιξιάτικες σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και φρουτώδη επιδόρπια.

Χορηγός οι σαλάτες GardenFresh. Με 100% φυσικά αγνά συστατικά. Κομμένα και διαλεγμένα με αγάπη για να προσφέρουν φρεσκάδα στο κάθε σας πιάτο. Καλή σας απόλαυση!!

Στο τεύχος θα βρείτε απολαυστικές συνταγές για:

● coleslaw ● πράσινη σαλάτα με μανούρι ● σαλάτα με ρόκα, άσπρη σάλτσα και ομελέτα ● αβγά τοστ με πέστο λαχανίδας ● γλυκόξινο λάχανο με προσούτο ● spring rolls με γαρίδες και λαχανικά ● κοφτό μακαρονάκι με σπανάκι και ντομάτα ● κοτόπουλο με πέστο και χωριάτικη σαλάτα ● κρέμα με στραγγιστό γιαούρτι και ρόδια ● γλυκό κουταλιού ντοματίνι ● κέικ καρότου με επικάλυψη κρέμας τυριού ● γκρέιπφρουτ και ρόδι σε ζελέ άσπρου τσαγιού και άλλα υπέροχα πιάτα.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί, το TV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!