Aν θέλεις κάτι πραγματικά δικό σου ασφάλισε το, είναι η συμβουλή μέσω του philenews vodcast του Εκτελεστικού Διευθυντής της Trust Insurance Χρίστου Χριστοδούλου, με τον οποίο συζητήσαμε όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στην περιουσία μας, σπίτι, επιχείρηση, αυτοκίνητο, ή και διαδικτυακά δεδομένα. Ακραίο φαινόμενο που θα επαναλαμβάνεται λέει, ο πρόσφατος καταστροφικός υδροστρόβιλος στην Λεμεσό και σημειώνει την αδήριτη ανάγκη να ασφαλίζουμε ότι αποκτούμε, με κόπο και κόστος.

Ο κύριος Χριστοδούλου χαρακτηρίζει μύθο τα μικρά γράμματα στα ασφαλιστικά συμβόλαια, εξηγεί ότι μια ασφάλεια δεν καλύπτει τα πάντα και περιγράφει την ανάγκη του σωστού ασφαλιστικού συμβούλου, για τη σωστή κάλυψη με το κατάλληλο ασφαλιστικό προϊόν.

Στις σύγχρονες προκλήσεις ο κύριος Χριστοδούλου, κατατάσσει τις επιθέσεις μέσω διαδικτύου και τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.

Ο κύριος Χριστοδούλου ξεδιπλώνει τα μυστικά της αναρρίχησης και διατήρησης της Trust στη θέση του πλατινένιου εργοδότη και μιλά για τον πελατοκεντρισμό, την κοινωνική ευθύνη, αλλά και την ανάγκη επένδυσης στο έμψυχο δυναμικό μιας εταιρείας.