Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού θα παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου, ο ηλικιωμένος, ο οποίος κτύπησε αλλοδαπή γυναίκα. Η μητέρα από τον Ιράν, όπως καταγράφεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ΚΙΣΑ, δέχτηκε κτυπήματα στο κεφάλι από τον ηλικιωμένο σπιτονοικοκύρη της.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι, «η υπόθεση έχει καταχωρηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 29 Σεπτεμβρίου και έχει επιβάλει 10 χιλιάδες ευρώ εγγύηση ώστε οι κατηγορούμενοι να παρουσιαστούν την συγκεκριμένη ημερομηνία».

Εναντίον του ηλικιωμένου και της γυναίκας του, διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, της κοινής επίθεσης, της κατοχής επιθετικού οργάνου και της δημόσιας εξύβρισης.

Το επεισόδιο άρχισε εντός της κατοικίας όπου η 76χρονη ιδιοκτήτρια είχε μεταβεί και εκεί επιτέθηκε, σύμφωνα με μαρτυρία, στην 40χρονη και την κτύπησε με ψαλίδι στην πλάτη. Σύμφωνα τον Λευτέρη Κυριάκου το παιδί της γυναίκας βρίσκεται υπό την επίβλεψη φιλικής οικογένειας καθώς και την επίβλεψη του γραφείου ευημερίας.

«Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα οι δυο πλευρές είχαν αντιπαράθεση σε σχέση με την παραμονή της 40χρονης στη συγκεκριμένη οικία, όπου οι ιδιοκτήτες ήθελαν να αποχωρήσει» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.  Όπως επεσήμανε υπήρξε μια διαφορά σε σχέση με την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας και γι αυτό το λόγο είχαμε διάφορες προστριβές

Παράλληλα ο κ. Κυριάκου σημείωσε πως η Αστυνομία είχε ενημερωθεί γι’ αυτά τα θέματα και με την βοήθεια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας αλλά και της ΑΗΚ είχαν επισκεφθεί τον συγκεκριμένο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η ΑΗΚ είχε αποσυνδέσει την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παρέμβαση στον μετρητή. Αρχικά είχε αποκοπεί της υπόγειας και ακολούθως της ανώγειας κατοικίας».  

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού  η 76χρονη γυναίκα, μετά τη σύλληψη ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού όπου και κρατήθηκε για παρακολούθηση. Παράλληλα η παραπονούμενη, αμέσως μετά το συμβάν, αφού της δόθηκε ιατρικό έντυπο από τον τοπικό αστυνομικό σταθμό, μετέβη στις Α’ Βοήθειες όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο σώμα της, εκδορές, μώλωπες και κρατήθηκε για νοσηλεία.