Στην Κύπρο κατέφθασε την Κυριακή, ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ως προσκεκλημένος του Κύπριου μεγιστάνα, Τζον Χριστοδούλου. Ο πρίγκιπας είναι ένας από τους δεκάδες εκλεκτούς προσκεκλημένους του κ. Χριστοδούλου, οι οποίοι επισκέπτονται την Κύπρο ενόψει της τελετής βράβευσης για τον διαγωνισμό «Love Cyprus», τον όποιο διοργανώνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Λεμεσό.

  

  

Τον πρίγκιπα υποδέχθηκε ως προσωπικός του φίλος ο Τζον Χριστοδούλου. Στο αεροδρόμιο υπήρχαν, επίσης, δύο οχήματα της ασφάλειας εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας τα οποία τον συνοδεύουν, ενώ για το πρόγραμμά του είναι ενήμερη και η Αστυνομία.

  

Μεταξύ άλλων πολιτιστικών χώρων, ο κ. Χριστοδούλου ξενάγησε τον πρίγκιπα στα Λεύκαρα, καθώς πρόκειται για μέρος με πλούσια ιστορική παράδοση. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

  

Επίσης, στη διάρκεια αυτής της συνάντησης απονεμήθηκε βραβείο στον πρίγκιπα Αλβέρτο Β’, για τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος.

*** Φωτογραφίες Τζώρτζ Χριστοφόρου. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση από οποιοδήποτε μέσο***