Έτσι όπως έχουν γίνει πλέον τα αεροπορικά εισιτήρια όπου… άλλη τιμή κάνει το εισιτήριο μόνο του, αρκετά υψηλότερη τιμή με μια μικρή χειραποσκευή κι ακόμα πιο ακριβή τιμή με κανονική βαλίτσα πολλοί είναι αυτοί που αναγκάζονται στα ταξίδια τους να παίρνουν τα απολύτως απαραίτητα.

Συνήθως όταν στον προορισμό μας μένουμε σε ξενοδοχείο εικάζουμε ότι σαμπουάν, αφρόλουτρα και άλλα είδη περιποίησης, όπως κοντίσιονερ, θα τα παρέχει το ξενοδοχείο, οπότε δεν τα παίρνουμε από το σπίτι μας.

Και σαν σκέψη αυτό είναι σωστό, αφού τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν τα βασικά είδη υγιεινής, ωστόσο… στην πράξη αυτό δεν είναι τόσο σωστό σαν σκέψη.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε το σαμπουάν του δωματίου

Την απάντηση σε αυτό δίνει μια πρώην μάνατζερ καταλύματος, η οποία σε βίντεο στο TikTok, παραθέτει τους λόγους, για τους οποίους οι πελάτες δεν θα έπρεπε ποτέ να χρησιμοποιούν τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ που υπάρχουν στα δωμάτια.

Η Melissa Hanks η οποία έχει 68,2 χιλιάδες ακολούθους στο Tik Tok, αναφέρει συχνά στα βίντεό της τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε γιατί οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων περιποίησης ξενοδοχείου και ο λόγος είναι αρκετά… κακός.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ ενός δωματίου, όταν πρόκειται για μπουκάλια που γεμίζουν ξανά. Ο λόγος είναι απλός, αφού μπορεί να βάζουν μέσα οτιδήποτε. Έχω δει να ρίχνουν μέσα μέχρι και κρέμα αποτρίχωσης. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κατά καιρούς έχουμε δει μέσα και… σωματικά υγρά» τονίζει στο βίντεο.

@melly_creations

Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won’t use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice

♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

Ωστόσο επεσήμανε πως υπάρχουν μπουκάλια με ασφαλή καπάκια, που δεν μπορεί κάποιος να ρίξει μέσα οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν κάτω από το βίντεο πως πλέον θα έχουν δικά τους σαμπουάν, ενώ άλλοι τρόμαξαν όταν κατάλαβαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τα σαμπουάν ενός δωματίου σε ξενοδοχείο.

philenews / in.gr