Μία διαφορετική εμφάνιση, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει, έκανε η Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας άφησε στην ντουλάπα της τα ψηλοτάκουνα τακούνια και τα εντυπωσιακά φορέματα και φόρεσε τα αθλητικά της, ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και ασορτί κοντή φούστα και πήγε για τένις.

Σε ένα διάλειμμα από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ πήρε την ρακέτα της, πάτησε στο κορτ και έδειξε τις αθλητικές της ικανότητες, παίζοντας με τον «βασιλιά» του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

Η δράση της Κέιτ Μίντλετον εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης του Γουίμπλεντον, το οποίο ξεκινάει στις 3 Ιουλίου στο Λονδίνο. Στο βίντεο, που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του τουρνουά, η πριγκίπισσα χαιρετά τον Φέντερερ στο γήπεδο και συνομιλεί για λίγο μαζί του.

Στη συνέχεια, ο κάτοχος των 20 τίτλων Grand Slam της προτείνει να παίξουν μαζί τένις και εκείνη αποδέχεται την πρόσκληση με μεγάλη χαρά. «Να παίξουμε λίγο τένις;», τη ρωτάει συγκεκριμένα και η πριγκίπισσα απαντά: «Ναι, παρακαλώ».

Σημειώνεται ότι το βίντεο είναι αφιερωμένο στα ball bοys και girls του Γουίμπλεντον αλλά και την εκπαίδευση που ακολουθούν για να πάρουν τον ρόλο. Η Κέιτ Μίντλετον συνομίλησε με τα παιδιά που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα. Εκείνα της εξέφρασαν τις σκέψεις τους για το τένις και εκείνη με τη σειρά της τα ρώτησε για την τεχνική του αθλήματος.

Όπως υπογραμμίζει το Ρeople, πρόκειται για 250 εφήβους, που είναι τενίστες και συμμετέχουν στο τουρνουά περισυλλέγοντας κάθε μπάλα τένις που φεύγει από το κορτ. «Ασχολούνται με αυτή την τόσο σημαντική δραστηριότητα, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να διεξαχθεί κανείς αγώνας και καμία προπόνηση», υπογραμμίζει.

Η Sarah Goldson, BBG Manager στο Γουίμπλεντον, δήλωσε για την επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον: «Ήταν χαρά μας να καλωσορίσουμε την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα και τον Ρότζερ Φέντερερ στο Γουίμπλεντον για να δουν και να βιώσουν τι χρειάζεται για να είναι ball boy στο Wimbledon. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τους νέους που αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια στο ρόλο τους, ο οποίος παίζει αναπόσπαστο ρόλο στην πραγματοποίηση ενός επιτυχημένου πρωταθλήματος».

in.gr