Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο των διαγνωστικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι 1600 και πλέον εργαζόμενοι στο δίκτυο των Φούρνων Ζορπάς ανά το παγκύπριο. 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η εταιρεία ενημέρωσε τα μέλη του προσωπικού διά επιστολής για αυτήν την εξέλιξη, την οποία η διεύθυνση αποδίδει στην αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται και των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς. Παράλληλα, η εταιρεία άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα με την οποία εφάρμοσαν εξ αρχής όλα τα μέτρα που λήφθηκαν, στο πλαίσιο του σχεδίου διαχείρισης κρίσης που είχε καταρτίσει ο οργανισμός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουδιασμένη επανεκκίνηση μετά την καραντίνα

Ενόψει της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, η εταιρεία Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ κάλεσε τα μέλη του προσωπικού να παραμείνουν σε εγρήγορση, αφού η συμβολή όλων στην προσπάθεια περιορισμού του ιού και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει κορυφαία της προτεραιότητα. «Θεωρούμε πολύ σημαντικό, όλοι οι συνάδελφοι και όλοι οι πολίτες που επισκέπτονται τα καταστήματά μας, να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Με τη δική σας προσπάθεια και συμβολή το έχουμε επιτύχει»,  τονίζεται στη σχετική επιστολή, την οποία υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Δημήτρης Ζορπάς.  

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Ζορπάς προέτρεψε τους εργαζόμενους να επιδείξουν ακόμη μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στην εφαρμογή όλων των μέτρων υγιεινής και αυτοπροστασίας, το επόμενο χρονικό διάστημα κατά το οποίο χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα και αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές, αλλά και οι επαφές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Όπως επεσήμανε ο κ. Ζορπάς, για να κάνουμε το επόμενο σημαντικό βήμα προς την πλήρη επάνοδο στην κανονικότητα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πετύχει προηγουμένως η προσπάθεια χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Μαΐου .