Νέες προτάσεις ακινήτων σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου, παρουσιάζει για ακόμη μία βδομάδα η Altamira Real Estate.

Οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν πληθώρα επιλογών, από διαμερίσματα και κατοικίες μέχρι οικιστικά οικόπεδα, οι οποίες βρίσκονται σε περιοχές με διαχρονικά μεγάλη ζήτηση, όπως ο Πρωταράς, η Δερύνεια, το Κίτι, το Πισσούρι και ο Άγιος Θεόδωρος της Πάφου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Το ακίνητο της βδομάδας

Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, τα βλέμματα συγκεντρώνει κενή διώροφη κατοικία με πισίνα στον Πρωταρά. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 550 μέτρων από τη δημοφιλή παραλία Κόννος, πωλείται στην τιμή των €275.000 και είναι ιδανικό τόσο για ιδιωτική χρήση ως εξοχική κατοικία όσο και για ενοικίαση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, αποφέροντας υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Η κατοικία, έκτασης 153 τ.μ., αποτελεί μέρος του συγκροτήματος “KOS COMPLEX” και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, βεράντες, ψησταριά, αυλή με πέργολα και χώρο στάθμευσης.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στη Δερύνεια, κοντά στο Λύκειο Παραλιμνίου και την υπεραγορά LIDL, ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα στην τιμή των €85.000. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 74 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 11 τ.μ., ενώ αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλοτραπεζαρία και μπάνιο. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα/βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση. 

Κενό διαμέρισμα πωλείται σε ελκυστική τοποθεσία της Τερσεφάνου προς €72.000. Απολαμβάνοντας άριστες προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, την πόλη της Λάρνακας, το αεροδρόμιο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο, ένα υπνοδωμάτιο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το συνολικό εμβαδό του ακινήτου είναι 65 τ.μ., ενώ διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην ίδια περιοχή εντοπίσαμε επίσης,ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €95.000. Το διαμέρισμα είναι κενό, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 68 τ.μ. και διαθέτει αυλή (36 τ.μ.), ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Οικιστικό οικόπεδο πωλείται στο Κίτι προς €200.000. Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και με καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το οικόπεδο έχει εμβαδόν 525 τ.μ.. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσωπο περί τα 24 μέτρα, ενώ εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Η2, η οποία προτείνει την ανάπτυξη διώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 90%.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στο Πισσούρι, ξεχωρίσαμε ετοιμοπαράδοτη κατοικία που βρίσκεται σε ύψωμα και απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα στη γύρω περιοχή και την θάλασσα, στην ενδεικτική τιμή των €380.000. Η κατοικία είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 180 τ.μ. και αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για επένδυση.

ΠΑΦΟΣ

Κενή εξοχική κατοικία, ιδανική για αξιοποίηση ως αγροτουριστικό κατάλυμα, εντοπίσαμε στην τιμή των €190.000 σε ήσυχη τοποθεσία της κοινότητας Σίμου. Η διώροφη κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδό 205 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και βεράντες. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, πλακόστρωτη αυλή και πισίνα, ενώ η τοποθεσία της προσφέρει πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή.

Ετοιμοπαράδοτη διώροφη μεζονέτα εντοπίσαμε σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον στην κοινότητα Αργάκα. Με καλή πρόσβαση στη θάλασσα και όλες τις υπηρεσίες και διευκολύνσεις, η μεζονέτα πωλείται στην τιμή των €70.000 και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 80 τ.μ. και βεραντών 27 τ.μ..

Στην Πάφο, στην ενορία Αγίου Θεοδώρου, ξεχωρίσαμε κενό διώροφο διαμέρισμα στην τιμή των €155.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο του Δήμου και την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, ενώ αποτελεί μέρος της ανάπτυξης “”PAFILIA GARDENS”. Έχει εμβαδόν 84 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες.

Τέλος, στην κοινότητα Πάνω Παναγιά της επαρχίας Πάφου, εντοπίσαμε κενό διώροφο κτήριο μικτής χρήσης στην τιμή των €270.000. Το κτήριο βρίσκεται πολύ κοντά στον συνδετικό δρόμο Πάνω Παναγιάς – Ασπρογιάς και αποτελείται από δύο καταστήματα και μία οικία στο ισόγειο, μεσοπάτωμα και δύο διαμερίσματα στον όροφο. Το ένα κατάστημα έχει εμβαδόν 85 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 22 τ.μ., ενώ αποτελείται από κουζίνα με καθιστικό χώρο, τζάκι, τέσσερα δωμάτια και μπάνιο. Όσον αφορά το δεύτερο κατάστημα, αυτό έχει εμβαδόν 32 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 15 τ.μ., ενώ αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και αποχωρητήρια. Το μεσοπάτωμα αποτελείται από αποθηκευτικό χώρο με εμβαδόν 150 τ.μ., ενώ η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και είναι έκτασης 90 τ.μ.. Στον όροφο βρίσκονται δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με συνολικό εμβαδόν 170 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα