Ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ηγεσίας του ΔΗΣΥ για ενότητα, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς την πρόεδρο του κόμματος και στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, ο τέως βουλευτής Πάφου, Κωστάκης Κωνσταντίνου, αφήνοντας πίσω, όπως αναφέρει, τις πικρίες και τις απογοητεύσεις, ενώ συντάσσεται με όλες τις επιλογές του κόμματος.

Μετά την χθεσινή ξεκάθαρη τοποθέτηση της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, για μη ανοχή σε φαινόμενα διαιώνισης του προεκλογικού διχασμού, ο κ. Κωνσταντίνου άδραξε την ευκαιρία να δηλώσει «παρών», όπως αναφέρει, «στη μεγάλη προσπάθεια για ανασυγκρότηση, μακριά από τους διχασμούς και τα λάθη του παρελθόντος».

H επιστολή Κωνσταντίνου έρχεται μια μέρα πριν από το στήσιμο καλπών στον ΔΗΣΥ, για την ανάδειξη των υποψηφίων του κόμματος, εκεί όπου οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τις προσφερόμενες θέσεις.

Υπενθυμίζεται πως διαφωνίες για την υποψηφιότητα Κωνσταντίνου για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου, εξέφρασε ο Μάριος Τσέλεπος, με επιστολή προς το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναμοχλεύοντας ξανά τις πληγές που άνοιξαν κατά την διάρκεια των προεδρικών εκλογών.

Εξέφρασε, μάλιστα, έκπληξη και απογοήτευση για την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για διενέργεια εσωκομματικών εκλογών στην επαρχία Πάφου, η οποία όπως υποστηρίζει στην επιστολή του, αντιμετωπίζει ιδιάζουσες καταστάσεις, σε σχέση με άλλες επαρχίες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προεκλογική στάση Κωνσταντίνου, ο οποίος υποστήριξε την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή: