Στα γραφεία της Πινδάρου συναντήθηκαν Ανδρέας Μαυρογιάννης και Αβέρωφ Νεοφύτου με το βλέμμα στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, την ώρα που οι απόψεις στο κόμμα της δεξιάς για τη στάση που θα κρατήσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών διίστανται.

Ο κ. Μαυρογιάννης αποχώρησε γύρω στις 18.00 από τα γραφεία της Πινδάρου χωρίς να προβεί δηλώσεις.

Στις 17.00 έφτασε στην Πινδάρου ο υποψήφιος για την Προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης, με τη συνοδεία των μελών του επιτελείου του: Αλεξία Κουντούρη, Χαράλαμπου Προύντζου, Λεόντιου Φιλόθεου και Πανίκου Παπανικολάου.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η ηγεσία του ΔΗΣΥ: Χάρης Γεωργιάδης, Νίκος Τορναρίτης, Ευθύμιος Δίπλαρος και Γιώργος Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι ακολούθως οι διεργασίες των υποψηφίων, ενόψει των προσπαθειών εξασφάλισης στήριξης για τον β γύρο των εκλογών, συνεχίζονται με τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ στις 18.00  και Ανδρέα Μαυρογιάννη με Χαράλαμπο Θεοπέμπτου στις 18.00 και Αχιλλέα Δημητριάδη στις 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έτεινε χείρα συνεργασίας στον ΔΗΣΥ προβάλλοντας ως κοινό άξονα τις θέσεις τους στο Κυπριακό.

 

 

Περισσότερα σε λίγο