Λίγες μέρες πριν το καλοκαίρι, το Τεχνόπολις 20 καλωσορίζει τη θερινή μουσική σεζόν στον όμορφο κήπο του την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Η έναρξη γίνεται με τον Κύπριο πιανίστα, συνθέτη και τραγουδοποιό Κυριάκο Κώστα και την παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου του, με τίτλο «ΕΚΕΙ». Ο Κώστα, μέσω αυτού του δίσκου, παρουσιάζει μια πορεία τεσσάρων χρόνων. Έξι μικρές ιστορίες δομούν ένα προσωπικό αφήγημα ενός παρατηρητή του σήμερα.

Ως καλλιτέχνης, ο Κυριάκος Κώστα, εντάσσει στοιχεία ελληνικής μελοποιημένης ποίησης και μοντέρνου storytelling στην μουσική του δημιουργία. Τα τραγούδια του χαρακτηρίζονται από γλυκές μελωδίες, ατμοσφαιρικούς ήχους, μαζί με παραδοσιακά ανατολίτικα στοιχεία, τα οποία καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα σινεματικής ατμόσφαιρας.

Ο Κυριάκος θα πλαισιώνεται από την Nocturna Band, η οποία αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις πρώτες της συναυλίες στον χώρο του Τεχνόπολις 20 πέρυσι και ετοιμάζονται να παρουσιάσουν κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία, σε συνδιασμό με τα πρωτότυπα τραγούδια του Κυριάκου.

Συντελεστές

Κυριάκος Κώστα: σύνθεση, καλλιτεχνική επιμέλεια, πιάνο

Μαρία Βουλτσοπούλου: φωνή

Αλέξανδρος Κωμοδρόμος: ηλ. κιθάρα

Νεκτάριος Κάσσαρ: ηλ. μπάσο

Πέτρος Κκάλης: ντραμς

Γεωργία Καϊμακλιώτη: φωνή

Πάφος, Τεχνόπολις 20, Παρασκευή 24 Μαΐου, 8.30μ.μ. 70002420.

Ο δίσκος: «ΕΚΕΙ» κυκλοφορεί διαδικτυακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.