Τέσσερα άτομα που επέβαιναν δύο αυτοκινήτων τραυματίσθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης στα φώτα τροχαίας του Νοτίου Παρακαμπτηρίου παρά το Παφιακό Στάδιο. Δύο εξ αυτών κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου, τρίτο απελύθη μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο τέταρτος τραυματίας διαγνώσθηκε με covid 19 και μεταφέρθηκε στην ειδική πτέρυγα στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το ατύχημα έγινε σύμφωνα με τις εξετάσεις, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος έφτασε στην συμβολή του Νοτίου Παρακαμπτηρίου με τις οδούς Ιγνατίας και Γιάννου Κρανιδιώτη η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας και εισήλθε στην διασταύρωση με δεξιά στροφή για να κατευθυνθεί προς την Γιάννου Κρανιδιώτη. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 19χρονος.

Από το ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Τα τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση τους δεν ενέπνεε ανησυχίες. Δύο εξ αυτών κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο, ο ένας διαγνώστηκε με COVID-19 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και ο τέταρτος πήρε εξιτήριο αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.