Χωρίς τα δελτία και τα κουπόνια των πρακτορείων τους αλλά με το δελτίο της καρδιάς τους τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου μοιράστηκαν όμορφα το βράδυ της Παρασκευής (8 Μαρτίου) μαζί με τα στελέχη της Εταιρίας και του Ομίλου ΟΠΑΠ Ελλάδας. Η θεσμοθετημένη ετήσια γιορταστική εκδήλωση έγινε με καθολική συμμετοχή και με εξαιρετική διάθεση επιβεβαιώνοντας τη σχέση εκτίμησης και αμφίδρομου σεβασμού μεταξύ της ΟΠΑΠ Κύπρου και των συνεργατών της.

Ήταν βέβαια και η συγκυρία της ημέρας της Γυναίκας που έδωσε την ευκαιρία να εκφραστεί ο απέραντος σεβασμός στις γυναίκες οι οποίες εκπροσωπούν ένα σημαντικό ποσοστό στα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου! Σε ένα δύσκολο χώρο, οι γυναίκες όχι απλά ανταποκρίνονται αλλά και παίρνουν την πρωτιά όπως επιβεβαιώθηκε στη διαδικασία επιβράβευσης των πρακτόρων που διακρίθηκαν με τη δουλειά και τις επιδόσεις τους!

Καλωσορίζοντας τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δημιουργική πορεία στη βάση της συλλογικότητας και του ομαδικού πνεύματος. Με αυτή τη διάθεση, είπε ο κύριος Κάρας, «θα συνεχίσουμε να επενδύουμε με επιτυχίες τη δράση μας αλλά και να είμαστε ο σπουδαιότερος παράγοντας κοινωνικής συνεισφοράς στην Ελλάδα και την Κύπρο». Ο κύριος Κάρας διαβεβαίωσε τους πράκτορες ότι η προτεραιότητα του Ομίλου είναι η δημιουργία των ευνοϊκότερων συνθηκών μέσα στις οποίες τα στελέχη και οι συνεργάτες θα ενισχύουν με τη δουλειά και τη διάθεση τους τα υψηλά πρότυπα επιχειρησιακής ηθικής του ΟΠΑΠ.

«Η δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου συνάδει απόλυτα με τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για να ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Στο χαιρετισμό του, που μετέφερε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε και τη σημαντικότητα του δικτύου των πρακτορείων της ΟΠΑΠ αλλά και των ίδιων των πρακτόρων σημειώνοντας ότι « συμβάλλουν στην επιτυχία και την προώθηση των αξιών της Εταιρίας, ώστε με την υλοποίηση των προγραμμάτων και δράσεων της να στηρίζει την κυπριακή κοινωνία και την πατρίδα μας γενικότερα».

Την ψηλή συναίσθηση επαγγελματικής ευθύνης των συνεργατών πρακτόρων της ΟΠΑΠ Κύπρου πρόταξε και ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρίας, Αλέξανδρος Ντάβος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ποιότητα συνεργασίας και η συλλογικότητα θα φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για τους ίδιους, την Εταιρία και βέβαια για τον τόπο.

Στο επίπεδο συνεργασίας με την ΟΠΑΠ στάθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων, Δημήτρης Λαμπριανίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε το δίκτυο με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και σεβασμό. Σεβασμός που θεωρούμε ότι λειτουργεί αμφίδρομα». Με χαρακτηριστικό τρόπο ο κύριος Λαμπριανίδης τόνισε ότι «για εμάς η ΟΠΑΠ δεν είναι απλά μια εταιρία αλλά ιδέα και σημαντικός συμπαραστάτης της κυπριακής κοινωνίας, ειδικά στις δύσκολες στιγμές».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι πράκτορες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις στις κατηγορίες παιχνιδιών ΟΠΑΠ, παγκύπρια αλλά και ανά επαρχία, με τους βραβευθέντες να αποδέχονται το ζεστό χειροκρότημα όλων. Ιδιαίτερη ικανοποίηση  προκάλεσε το γεγονός ότι πλείστες διακρίσεις αφορούσαν σε γυναίκες μέλη του Συνδέσμου, οι οποίες με τη δράση τους τιμούν και δικαιώνουν τους αγώνες των γυναικών στην Κύπρο αλλά και παγκόσμια.

Την κοπή της βασιλόπιττας των πρακτόρων έκανε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου μαζί με τον κύριο Κάρας, προτάσσοντας τις ευχές για υγεία και ευημερία για όλους αλλά και για την καλύτερη προοπτική της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πέραν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τίμησαν με την παρουσία τους τους πράκτορες της Κύπρου, ο Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Επικεφαλής Οικονομικών (CFO) ΟΠΑΠ Α.Ε. Πάβελ Μούχα, ο Chief Product Officer Φώτης Ζησιμόπουλος, ο Operational Finance Director Πέτρος Ξαρχάκος, η Betting Product Director Νίκη Παλάντζα, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής Αλέξανδρος Ντάβος και το Μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου Ισίδωρος Μακρίδης.

Στην ευφορία της γιορταστικής εκδήλωσης ΟΠΑΠ Κύπρου και Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσθεσαν υπέροχα το καλλιτεχνικό ταλέντο, τη διάθεση και το κέφι τους ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Έλλη Κοκκίνου!