Και φέτος τα Χριστούγεννα, οι Φούρνοι Ζορπάς στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας τους «#yparxei», στέλνουν το μήνυμα πώς το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, υπάρχει μέσα μας.

Με σλόγκαν «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ»  μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να ζούμε και να απολαμβάνουμε το τώρα. Αλλά και ότι Χριστούγεννα είναι να μοιράζεσαι, να αγαπάς και να νοιάζεσαι, κάτι που οι ίδιοι οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν πράξη όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι κι αυτές τις γιορτές, μοιράζουν μεγάλα χαμόγελα και γιορτινή διάθεση ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.  Συναντήσαμε εκπρόσωπους των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ σε εμπορικά κέντρα να ψήνουν μπισκοτάκια τα οποία ετοίμασαν, με ενθουσιασμό παιδάκια που φόρεσαν ποδιές και έγιναν για λίγο μικροί ζαχαροπλάστες των Φούρνων Ζορπάς αλλά και σε δρόμους να κερνάνε λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες τους περαστικούς και οδηγούς.

Βρέθηκαν όμως και δίπλα σε οργανισμούς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που ίσως έχουν λίγο περισσότερη ανάγκη να νιώσουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, όπως είναι το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και το “Hope For Children”, CSR Policy Center, μοιράζοντας πακέτα αγάπης.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ λοιπόν. Όπου, με όποιο τρόπο και με οποιονδήποτε και αν επιλέξετε να περάσετε αυτές τις γιορτές!

Μάθετε περισσότερα για τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια αλλά και τις δράσεις των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ εδώ: zorbas.com.cy/yparxei