Συγκλονισμός σε Κύπρο και Ελλάδα για τον θάνατο 19χρονου Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα συγγενών και φίλων του, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν. Τελικά φιλικά πρόσωπα του 19χρονου, έσπευσαν στο διαμέρισμα του και τον εντόπισαν νεκρό.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ από την έρευνα των αστυνομικών έχει αποκλειστεί κάθε υπόνοια εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι το μοιραίο επήλθε λόγω παθολογικών αιτιών. Περισσότερο φως στα αιτία θανάτου του φοιτητή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Η οικογένεια του άτυχου 19χρονου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου έγραψε:

«Σήμερα είναι πραγματικά μια από εκείνες τις ανείπωτα δύσκολες στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη. Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω τον συγκλονισμό και τη βαθιά μου οδύνη, για τον αδόκητο θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας.

Ο ξαφνικός χαμός ενός τόσο νέου παιδιού αποτελεί τραγική απώλεια για όλους μας και ειδικά για τον φοιτητόκοσμο μας.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να γεμίζει με δύναμη και κουράγιο, την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Τα ειλικρινή μου συλλυπήρια. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ αναφέρει:

«Τη βαθιά μας θλίψη και συγκλονισμό εκφράζουμε για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας στη Θεσσαλονίκη. Οι λέξεις αδυνατούν να εκφράσουν τον πόνο και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η τραγική απώλεια ενός νεαρού παιδιού.

Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η ηγεσία, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ανακοίνωση της ΕΔΕΚ

Φτωχά είναι τα λόγια μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας της απώλειας ενός νέου ανθρώπου, που δεν πρόλαβε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Για τον ανείπωτο πόνο του ξαφνικού θανάτου του συμπατριώτη μας φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δίνει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.