Ένα βίντεο που θα «εκτόξευε» τις προβολές του θέλησε να κάνει ο Cody Detwiler, γνωστός και ως WhistlinDiesel. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε.

Ο YouTuber, με τους 6,05 εκατομμύρια συνδρομητές, συνηθίζει να αγοράζει πολύ ακριβά αυτοκίνητα και να τα oδηγεί στα άκρα. Mόνο, που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, αφού έφτασε στο σημείο να κάψει τη Ferrari του.

Μπορεί να μην ήταν στις προθέσεις του, όμως το supercar κάηκε ολοσχερώς και τώρα κλαίει τα χρήματά του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Cody Detwiler αγόρασε μία κόκκινη Ferrari F8 Tributo αξίας 400.000 δολαρίων. Στόχος του ήταν να την οδηγήσει σε ένα χωράφι και να ανεβάσει μερικά επεισόδια από την προσπάθειά του στο κανάλι του στο Youtube.

Αφού έφτασε με το πολυτελές αυτοκίνητό του σε ένα άδειο χωράφι από καλαμπόκια άρχισε να τρέχει μέσα σε αυτό με υπερβολική ταχύτητα.

Ξαφνικά, το δεξί ελαστικό πήρε φωτιά. Οι φίλοι του από ένα ενοικιαζόμενο βαν, που τον ακολουθούσαν, άρχισαν να του φωνάζουν. Ευτυχώς, το αντιλήφθηκε αμέσως και βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.

Η Ferrari μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως στις φλόγες τυλίχθηκε και το βαν.

«Είμαστε εκτός δρόμου, πηγαίναμε σε ένα χωράφι με καλαμπόκια τα οχήματα έχουν πάρει φωτιά, χρειαζόμαστε αμέσως την πυροσβεστική», ακούγεται στο βίντεο να λέει ένας από τους φίλους του Detwiler στο τηλέφωνο μιλώντας στους αστυνομικούς.

«Δεν με νοιάζουν τα αυτοκίνητα. Απλά να μην εξαπλωθεί η φωτιά», συμπληρώνει ο 25χρονος Detwiler.

Ο ίδιος στο κλιπ που ανέβασε, με τίτλο «Ο γρηγορότερος τρόπος για να χάσετε μισό εκατομμύριο δολάρια. Η Ferrari μου καταστράφηκε» και που μετρά σχεδόν 7,5 εκατομμύρια προβολές, εξήγησε τι συνέβη.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω ότι η Ferrari F8 αξίας 400.000 δολαρίων και το μίνι βαν που νοίκιασα με μόλις 5.000 μίλια κάηκαν ολοσχερώς. Αυτή ήταν η απόλυτη καταστροφή και αρχικά σκόπευα να κινηματογραφήσω τόσα άλλα πράγματα με το αυτοκίνητο. Αυτό ήταν ένα σπουδαίο μάθημα… Θα επιστρέψουμε όμως».

philenews / in.gr